Ana SayfaÜnlülerTelefonu Hacklenen Aslı Bekiroğlu Dava Açtı!

İlgili Postlar

Telefonu Hacklenen Aslı Bekiroğlu Dava Açtı!

Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olayla gündeme gelen Aslı Bekiroğlu’nun telefonun hacklenmesi ve paylaşılan görseller gündeme damgasını vurmuştu. Yapılan bu saldırıya karşı sosyal medyadan da tepkiler gelmeye devam ederken suç duyurusunda bulunacağını açıklayan ünlü oyuncu ilk adımı attı. Telefonu hacklenen Aslı Bekiroğlu dava açtı!

Telefonu Hacklendi!

Geçtiğimiz gün Aslı Bekiroğlu’yla ilgili Reddit’te paylaşılan bir linkte yer alan özel fotoğrafları ile gündem oldu. Yaklaşık 70 fotoğrafı ve 5 videosu bir online depolama hizmetine atılarak paylaşılan Aslı Bekiroğlu özel fotoğrafları sosyal medyada hızla yayıldı. Bu durum karşısında ilk olarak sosyal medya hesabında fotoğraflarını yorumlara kapatan ünlü oyuncu ardından savcılığa başvuracağını açıkladı.

Telefonu Hacklendi! Aslı Bekiroğlu Çıplak Fotoğrafları Gündemi Sarstı!

Hacklenmeye Tepki Yağdı

Aslı Bekiroğlu’nun özel fotoğraflarının ortaya çıkması birçok tepkiyi de beraberinde getirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncuyu çektiği fotoğraflar nedeniyle haksız eleştiri yağmuruna tutması üzerine ünlü isimler Bekiroğlu’na destek verdi. Yapılan bu harakette hackleyenin değil mağdurun eleştirilmesi üzerine ünlü sanatçılar sosyal medya hesabından Aslı Bekiroğlu’nun yanında olduklarını belirten açıklamalar yaptı.

Aslı Bekiroğlu’ndan İlk Açıklama

Yaşanan bu olay karşısında olay günü akşam saatlerine doğru sosyal medya hesabından hikaye paylaşan Bekiroğlu “Sosyal medyada fotoğraflarımı ve adımı karıştırarak bir takım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkında nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattım. Bu kişiler hakkında yasal mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup haklarında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını da kamuoyuna bildiririm. Ahlaksız paylaşımlarına adımı ve farklı yöntemlerle fotoğraflarımı da ekleyerek hakkımda olumsuz algı yaratmak isteyen kötü niyetlilere fırsat ve prim verilmemesini basın ve kamuoyundan rica ederim” açıklamasını yaptı.

Telefonu Hacklenen Aslı Bekiroğlu Dava Açtı!

Olayla ilgi bugün mahkemeye başvuran Aslı Bekiroğlu “Hepimize nasıl dava açılacak’ diye düşünmeyin, açtım. ‘Mahkemenin başka bir işi yok mu’ diye düşünmeyin. Bu büyük bir suç, bir tecavüz. Ve adalet de benden yana. Bu süreçte yanımda olan herkese birlerce kez teşekkür ederim. Sizler sayesinde ayaktayım” açıklamasını yaptı.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler