Ana SayfaDedikoduSevda Demirel Neslihan Doğrusöz'le El Ele Yakalandı!

İlgili Postlar

Sevda Demirel Neslihan Doğrusöz’le El Ele Yakalandı!

Açıklamalarıyla gündemin bel kemiğine oturmayı başaran Sevda Demirel bu kez bir aşk haberiyle gündemde. Bir süre önce gönlünü Neslihan Doğrusöz’e kaptırdığı öğrenilen Sevda Demirel Neslihan Doğrusöz’le el ele yakalandı! Objektifler karşısında gerilen Sevda Demirel sorular karşısında sessizliğini bozmak zorunda kaldı. İşte gündeme damgasını vuracak o açıklama;

Demediğini Bırakmadı!

Geçtiğimiz aylarda abisi Karl Demirel’in oğlu Brandol Demirel eşcinsel bir evlilik yaptığı için demediğini bırakmayan Sevda Demirel “Homofobik değilim ama iki bıyıklı adamın evlenmesi beni derinden yaraladı. Brandol Demirel’in düğün fotoğrafları bana gelince büyük bir şok yaşadım. Gelin göreceğimi düşünüyordum ama fotoğraflarda gelin yoktu. Geçtiğimiz yaz yeğenimin bu evliliğini öğrendikten sonra dil altı ilaçları ve antidepresan kullandım.” açıklamasıyla büyük bir tepki çekmişti.

Sevda Demirel; Ona Tokat Atasım Var!

“Modernlik Değil” Anlayış Olması Gerekirdi!

Yeğenin evliliği hakkında “Bu benim hayatımda yaşadığım ikinci büyük travma oldu. Babam torununun bu evliliğini görse çok üzülürdü. Maalesef ahlaki değerler bozuluyor. Sapkınlığı alkışlamıyorum. Modernlik bu değil” açıklamasıyla eleştiri yağmuruna tutulan Sevda Demirel görünüşe bakılırsa son dönemler açık görüşlü olmaya karar vermiş gibi görünüyor.

Sevda Demirel Kimdir?

Sevda Demirel Neslihan Doğrusöz’le El Ele Yakalandı!

Cinsiyet değiştirdikten sonra kendisine Doruk olarak hitap edilmesini isteyen Doruk Doğrusöz milli sporcu Büşra Eyen ile birlikteydi. Aynı zamanda Eyen Doğrusöz’ün bu serüveninde en büyük destekçilerinden de biriydi. Birbiriyle olan diyaloglarıyla herkesi aşka imrendiren çifttin bir kaç ay önce yollarını ayırması sevenlerini çok üzmüştü. Eyen’le ayrılığının üzerinden henüz birkaç ay geçen Doruk Doğrusöz geçtiğimiz gün Sevda Demirel’le yakalandı. Demirel’in sorular karşısında “Ne söyleyelim, ne görüyorsanız o.” yanıtını vermesinden sonra Doğrusöz’ün Sevda Demirel yemek pişirirken video çekerek sosyal medya hesabından paylaşması ikilinin aşk yaşadığının kanıtı olarak kabul edildi.

Doruk Doğrusöz Kimdir?

Sevda Demirel Doruk Doğrusöz Objektiflere Yakalandı
Sevda Demirel Doruk Doğrusöz Objektiflere Yakalandı!
Sevda Demirel Neslihan Doğrusöz'le El Ele Yakalandı!
Sevda Demirel Neslihan Doğrusöz’le El Ele!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler