Ana SayfaÜnlüler"Atiye" Galada İzleyenleri Büyüledi

İlgili Postlar

“Atiye” Galada İzleyenleri Büyüledi

Netflix’de yayınlanacak olan Beren Saat’in başrolünü oynadığı Atiye dizisi için geri sayım başladı. İlerleyen günlerde izleyicisiyle buluşacak olan dizinin dün galası yapıldı. “Atiye” galada izleyenleri büyüledi, Beren Saat’e övgüler yağdı. Dizinin yönetmeni Ozan Açıktan bu projenin dünyanın farklı yerinden insanlara ulaşmasını amaçladıkları hakkında açıklamalar yaptı. İşte “Atiye” dizinin galasından heyecan verici açıklamalar;

Beren Saat Kendini Kaptırdı

Yaz döneminden beri Atiye için hazırlıklara başlayan Beren Saat bu zorlu rol için çok çalışmıştı. Rolü için beslenmesinden günlük alışkanlıklarına kadar hayatında pek çok değişiklik yapan ünlü oyuncunun kendine role adadığı dizinin ilk fragmanı yayınlandığı andan beri konuşuluyor. Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Tim Seyfi, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Meral Çetinkaya’nın da yer aldığı dizi ilerleyen dönemlerde adından çok söz ettirecek gibi duruyor.

Netflix’in Yeni Türk Orijinal Dizisi Atiye’nin Çekimleri Başladı

“Bir Rüya Gerçekleşti”

“Atiye”nin yönetmeni olan Ozan Açıktan dizinin galasında bu dizinin bir rüya olduğunu ve artık hayata geçtiğini dile getirdi. Dizinin Netflix aracılığıyla farklı dillerde pek çok ülkeye ulaşmasını amaçladıklarını söyleyen Açıktan duygularını “Umarız bu emek karşılığını bulur. Biz çok inanarak yaptık.” sözleriyle anlattı. Dizinin senaristeri Nuran Evren Şit ile Şengül Boybaş ise “Atiye”nin “Dünyanın Uyanışı” isimli kitaptan uyarladığını altını çizerek “Çok güzel bir senaryo ekibiyle çalıştık. İnandığımız bir hikaye, çok güzel çekildi. Artık söz seyircinin.” açıklamasını yaptı.

“Atiye” Galada İzleyenleri Büyüledi

Dün galasında ilk bölümü yayınlanan “Atiye” izleyenlerin beğenisini kazandı. Dizideki başarısıyla övgülerini üstüne toplayan Beren Saat, Mehmet Günsür ile aynı projede yer aldığı için mutlu olduğunu dile getirerek “Çok güzel bir hikaye anlatmaya çalıştık. Gerçekten bir arada olmaları tesadüf olmayan, kabiliyetli, hayal kuran ve bu işi aşkla yapan çok güzel bir ekiple çalıştık. O yüzden heyecanlıyız. Bir yandan da yaptığımız diziye güveniyoruz. Netflix’in bize özgür bir alan sunması ve onların güvenini arkamızda hissetmek de çok özeldi. Geldiğiniz için teşekkür ederim.” açıklamasını yaptı. Dizideki “Erhan” karakteriyle övgüleri paylaşan Mehmet Günsür‘de duygularını “Kendimizi çok güvende hissettik. Netflix çok büyük bir kurum ve onun verdiği rahatlık gerçekten çok önemli. Bütün oyuncularla beraber çalışmak harikaydı. Çok iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Biz yaptığımız şeyi çok sevdik.” sözleriyle dile getirdi.

Mehmet Günsür Kimdir?

Beren Saat Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler