Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'nin Kalçasının Sırrı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Kalçasının Sırrı!

Türk şarkıcı olan aynı zamanda en çok konuşulanlar arasında yer alan Aleyna Tilki, Sosyal medyada Aktifliğini koruyordu. Son zamanlarda sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapmaya devam eden Aleyna Tilki bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Aleyna Tilki, bu sefer de Olay Yaratacak Paylaşım yaptı.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki Uyışturucu Mu  Kullanıyor? 

Photoshop mu Yaptı ?

Aleyna Tilki'nin Kalçasının Sırrı!

Aleyna Tilki, sosyal medya üzerinden güzelliğini gösterecek pozlar vermeye devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde Amerika’dan dönen Aleyna Tilki, açıklamaları ve paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Aleyna Tilki, siyah mini elbisesiyle iddialı bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Ancak takipçilerinin gözünden kaçmayan bir detay vardı. Takipçilerinin photoshop detayı olay yarattı. Genç popçunun karesine photoshop yaptığı Kalçası dikkatlerden kaçmadı.

Aleyna Tilki’nin Kalçasının Sırrı!

Aleyna Tilki'nin Kalçasının Sırrı!

Türk şarkıcı olan aynı zamanda en çok konuşulanlar arasında yer alan Aleyna Tilki, Sosyal medyada Aktifliğini koruyordu. Son zamanlarda sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapmaya devam eden Aleyna Tilki bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Aleyna Tilki, siyah mini elbisesiyle iddialı bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Ancak takipçilerinin gözünden kaçmayan bir detay vardı. Takipçilerinin photoshop detayı olay yarattı. Takipçilerden aldığı yorumlar “Yine yamultmuşsun çizgileri.- Shopa bak bana söylesen daha iyisini yapardım.” bu şekildeydi. Bu olay üstüne Aleyna Tilki sesini çıkarmadı. Cevap bekleyen takipçileri Aleyna’nın sınırlarını zorladılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler