Ana SayfaÜnlülerSertab Erener’den ‘Sezen Aksu’ Açıklaması!

İlgili Postlar

Sertab Erener’den ‘Sezen Aksu’ Açıklaması!

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşan Sertab Erener’den yıllar sonra herkesi şaşırtan bir itiraf geldi. Minik Serçe Sezen Aksu’nun müzik dünyasına kazandırdığı şarkıcı Erener’den itiraf geldi. Son zamanlarda hastalığı ile ilgili konuşan Sertap Erener hastalığı hakkında açıklama yaptı. İlk kez  YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. Konuk olan Sertab Erener’den ‘Sezen Aksu’ Açıklaması!

Sertab Erener: “O Şarkıyı Çok Severim!”

Şarkılarıyla hem 90’lara, hem de 2000’li senelere damgasını vuran Sertab Erener geçtiğimiz gün vouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. performansıyla dinleyicilerine keyifli anlar yaşatan Sertab Erener “Sezen Aksu’nun Gülümse şarkısını ben söylemek isterdim” dedi. Sezen Aksu’nun öğrencisi olan Erener, çocukluğundan beri şarkı söylemeyi çok sevdiğini ve esas amacının ünlü olmak olmadığını vurguladı. “Sertab’ın Müzikali”nin kendisi için ne kadar önemli olduğunu söyleyen sevilen şarkılarından biri olan “Lal”i seslendirdi.

Sertab Erener’den ‘Sezen Aksu’ Açıklaması!

Güçlü sesler arasında yer alan ünlü şarkıcı Sertab Erener, konser maratonu hız kesmeden davam ederken geçtiğimiz gün vouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. Kariyerinin yirmi beşinci yılını Kerki ve Solfej işbirliği ile düzenlenen turne kapsamında kutlayan Sertab Erener, “Sezen Aksu’nun Gülümse şarkısını ben söylemek isterdim” dedi. Sezen Aksu’nun öğrencisi olan Erener, çocukluğundan beri şarkı söylemeyi çok sevdiğini ve esas amacının ünlü olmak olmadığını vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler