Ana SayfaDizilerKurşun 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Orhan Babasının Mezarını Açtırıyor!

İlgili Postlar

Kurşun 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Orhan Babasının Mezarını Açtırıyor!

Fox Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Kurşun 5. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Orhan, Kerim paşanın izini buluyor. Kerim paşa ve Nuri, Orhan savcıya büyük bir tuzak kuruyor. Bünyamin’in dükkanında ölü bir adam bulunuyor. Orhan’ın evinde de bir arama emri veriliyor. Bulunan bıçakla katil zanlısı durumuna düşürülen Orhan’ın evinde bulunulan bıçağın Kerim paşaya olduğunu ispatlıyor. Leyla ile Orhan tam derin bir nefes almışken Gülce’nin sevgilisinin ölüm haberiyle şok oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Orhan babasının mezarını açtırıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Orhan Babasının Mezarını Açtırıyor!

Kurşun 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı, Fragmanda; Orhan, Leyla’ya artık hata yapma şansları kalmadıklarını söylüyor. Orhan savcı babasının mezarının açılmasını talep ediyor.  Çünkü onun dosyasında Fahri’nin adının çıktığını ve onun öldürüldüğünü düşünüyor. Bünyamin, Nuri’nin karşısına çıkıp sustalısını gösteriyor ve onu görenlerin ölüp gittiğini söylüyor.  Leyla’nın çalıştığı gazeteyi Nuri satın alıyor.

İşte Kurşun 6. bölüm 1. fragmanı…

KURŞUN 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Orhan, Kerim paşanın izini sürüyor. Aydın, hapishanede Serdar’a yakınlaşıp onun güvenini kazanıyor. Kerim paşa, Nuri’ye ailesiyle ilgili problemi halletmesini söylüyor. Nuri, psikolojik sorunları olan karısıyla konuşup ondan af dileyip imza alma derdine düşüyor. Leyla’nın annesinden imza alıp onu tımarhaneye yatırmak derdinde olan Nuri, onunla bir araya gelip ona yaptıkları için af diliyor.

Rıfat, Kerim paşa ve Nuri ile görüşmeye gidiyor. Onların her emrine amade olan Rıfat, Nuri’nin adamını öldürüp bir çöp bidonuna koyuyor. Bünyamin’in dükkanına başsavcı geliyor. Bunu öğrenen Orhan’da oraya gidiyor. Rıfat’dan dükkana izin vermesini söyleyen Orhan ve Bünyamin karşılaşacakları şeyle şok oluyorlar. Çöp bidonunun içinde bir cesetle karşılaşıyorlar ve cesedin kolunda hain yazıyor.

Bir gün öncesinde Orhan, Kerim paşa ile görüştüğünde başına gelecekleri bilerek onun parmak izlerinin olduğu bıçağı gizlice almıştı. Orhan’ın evine düzenlenen arama sonucunda Kerim paşanın parmak izleri olan bıçak ele geçirilmişti. Bunlardan habersiz, Nuri ile Kerim paşa, Orhan’ı bulundukları yere çağırırlar. Aynı zamanda polise de haber verip onu suç üstü yakalamayı planlarlar. Ancak Orhan Kerim paşanın parmak izi olduğu bıçakla onu tutuklatır.Orhan ile Leyla tam bir nefes almışken, Gülce yanlarına gelir ve sevgilisinin gazetede ölüm haberini onlara gösterip isyan eder.

Kurşun 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Orhan Büyük Bir Tuzağa Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler