Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçeği Öğrenen Civan Cenk'e Silah...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçeği Öğrenen Civan Cenk’e Silah Çekiyor!

Zalim İstanbul dizisi merakla beklenen 16. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Agah, Nedim’i Londra’ya gönderdiğini söylüyor. Ancak ona bir zarar gelmemesi için başka bir eve yerleştirmiştir. Nedim’in Cemre takıntısından kurtulmasını isteyen Agah’ın yeni bir planı vardır. Cemre ile Cenk boşanmaya karar verirler. Babalık testi sonucu ortaya çıkmadan Cenk , Ceren ile uzaklara gitmeyi planlar. Ama Ceren’in köşkten ayrılmaya pek niyeti yoktur. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Babalık testinin sonucunu öğrenen Civan Cenk’e silah çekiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Civan Cenk’e Silah Çekiyor!

Zalim İstanbul dizisinin 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Seher, Ceren’i yatağında bulamaz. Civan, eline silahı alıp Cemre’nin karşısına çıkıyor ve Ceren’in bebeğinin babası olan Cenk’in nerede olduğunu soruyor. Agah’ta elinde DNA testi sonucuyla eve gelip herkesin toplanmasını söylüyor. Şeniz ise olacaklardan korka korka Agah’ın karşısına çıkıyor. Ceren ile Cenk  kaçmaktan vazgeçip köşke geri dönüyorlar. Civan, silahını Cenk’e doğrultuyor.

İşte Zalim İstanbul 17. bölüm fragmanı…

https://youtu.be/UFGVyB2MP2M

ZALİM İSTANBUL 16. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemre ile Cenk ilk kez birlikte dışarı çıkıyor. Ceren Cenk’i arar ve telefona Cemre çıkar. Cemre, Ceren’in neden onu aradığını Cenk’e sorarken magazincilere yakalanıyorlar. Cenk, kıskançlık tartışması yaşadıklarını söyleyince bu haber televizyonlarda yayınlanıyor. Nedim’in tedavisi iyi giderken o haberi izlemesiyle tekrar içine kapanıyor. Agah, yeğenin tekrar içine kapanmasının sebebinin Cemre’ye olan aşkı olduğunu öğreniyor.

Cenk, bir boşanma protokolü hazırlatıyor ve Cemre’de imzalıyor. Babalık testinin sonucu çıkmadan Ceren ile görüşen Cenk, onunla birlikte uzaklara gitmeyi teklif ediyor. Ama Ceren köşkten ayrılmak istemediğini söylüyor. Agah, Cemre’yi Nedim’in bulunduğu eve getirtiyor. Onu Nedim’le görüştüreceğini ancak söylediklerini yapmasını istiyor. Cemre, Nedim’in karşısına geçip kocasını çok sevdiğini, onunla çok mutlu olduğunu, onu iyi olduğunu gördüğü için artık ona acımayacağını söylüyor.

Nedim, duydukları karşısında şok oluyor ve sakladığı Cemre’nin fotoğrafını yırtıp atıyor. Agah, Şeniz’i yaptıkları için affetmiyor ve Nedim’in üzerindeki tüm vekaletlerini alıp kendi üzerine geçiriyor. Babalık testinin sonucunu Agah eline alıp okuyor.

Zalim İstanbul 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Agah Cemre’yi Nedim’e Mi Götürüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler