Ana SayfaDizilerYasak Elma 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit'in Yıldız'dan Boşanmaya Niyeti Yok!

İlgili Postlar

Yasak Elma 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit’in Yıldız’dan Boşanmaya Niyeti Yok!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 53. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Halit, oğlunun hastanede karıştığını öğrenir ve onu bulur getirir. Yıldız, çocuğuna kavuşur. Şahika’nın bu durum hoşuna gitmez. Halit Can için konakta sünnet daveti verilir. Ender, Şahika’nın gizli görüşme yaptığı telefonu ele geçirir. Yıldız, Halit’ten boşanmak istediğini söyleyip evrakı önüne uzatır. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Halit’in Yıldız’dan boşanmaya pek niyeti yok ve onunla tekrar denemek istiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Halit’in Yıldız’dan Boşanmaya Niyeti Yok!

Yasak Elma 54. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ender, Şahika’nın telefonundaki görüştüğü işbirliği yaptığı kişinin kim olduğunu sesinden tanır. Leyla’nın iste sahte kardeş olduğunun farkına varır. Leyla yani Ayşe’nin eşi olduğunu söylediği kişi Kaya’nın karşısına çıkar. Yıldız tam boşanma protokolünü imzalayacak iken Halit evrakı çeker ve imzalamasına engel olur. Halit, Yıldız’a bir kez daha denemeyi teklif eder.

İşte Yasak Elma 54. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 53. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halit, Yıldız ile oğlunu konağa götürmek ister. Ama Yıldız Şahika’nın da konaktan gitmeyeceğini öğrenince buna yanaşmaz. Bu duruma Şahika’da karşı çıkınca Halit ona sert çıkıp oğlundan ayrı kalamayacağını söyler. Halit Can için konakta sünnet daveti yapılır. Yıldız, davete Ender’i de davet eder. Ender’in davette olmasından Halit’te Şahika’da rahatsız olur. Ender, konaktaki hizmetçinin kendisine çalışmadığını anlar.

Adam tutup Şahika’nın odasına girdirerek onun gizli görüşme yaptığı telefonu ele geçirir. Telefondan bir tek kişiyle görüştüğünü görür. Numarayı aradığında telefona bir adam cevap verir. Böylelikle onun bir iş birlikçisi olduğundan emin olur. Kaya, Leyla’yla baş başa bir yemek yer. Leyla, bu yemek için Kaya’ya teşekkür etmek için bir hediye alır. Büyük annesinden ve çocukluğundan bahseden Leyla’ya Kaya yeni bir süpriz yapmak ister ve yola çıkarlar.

Kaya, İzmir’e büyük annesini ziyarete gittiklerini söylediğinde Leyla şok olur. Lila, Erim ve Zehra kardeşleri görmek için Yıldız’ın yanına giderler. Şahika, Halit’e Yıldız’ın Emir’in evinde neden yaşadıklarını aralarında bir şey olabileceği imasında bulununca sert tepki alır. Sonra, ikisinin birlikte yaşadığını söyleyip oğlunun velayetini kolaylıkla alabileceğini söyler. Yıldız Halit’le görüşmek istediğini söyler ve boşanma protokolünü önüne koyar. Şahika ise işbirlikçisine Yıldız’dan kurtulup bebeğin kendisine anne diyeceğini söyler.

Yasak Elma 53. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsane Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler