Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nejat İle Suna Evleniyor...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nejat İle Suna Evleniyor Mu?

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 17. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kayra, Suna’nın annesi olmadığını kendisi öğreniyor. Babasına ve Suna’ya öfkeli olan Kayra ikisini de görmek istemiyor. Sakinleştikten sonra Nejat, ona her şeyi tek tek anlatıyor. Suna’yı çok sevdiğini söyleyen Nejat’a Kayra, onunla evlenip evlenmeyeceğini soruyor. Nejat ile Suna evleniyor mu? Bu arada Aylin’e ne olacak? Asil Kayra onu affedebilecek mi?

Cumartesi Dizileri 2019

Nejat İle Suna Evleniyor Mu?

Benim Tatlı Yalanım 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Her şey onun Suna’yı annesi sanmasıyla başladığını ve bu oyunu bozamadığını söyleyen Nejat, Kayra’yı sakinleştirmeyi başarır. Nejat, Suna’ya Kayra’yla konuştuğunu artık bir aile olmak istediğini söyleyip onu öper.

İşte Benim Tatlı Yalanım 17. bölüm 2. fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Nejat, Suna’ya aşkını itiraf eder ve en yakın zamanda Aylin’den boşanıp doktor eşliğinde Kayra’ya gerçekleri anlatmayı planladığını söyler. Suna, fenalaşıp hastaneye yatan Aylin’i ziyaretine gider. Kayra, babasının Suna isminde birine aşık olduğunu duyduğu için kendi çapında araştırmaya yapar. Suna’nın kimliğini alıp arkadaşına ne yazdığını okumasını ister. Oda Suna Doğan yazdığını söyleyince arkadaşına inanmak istemez.

Kayra’yı çağıran arkadaşı, Suna Doğan’ın sosyal medya hesabını gösterip onun annesi olmadığını, Afrika’ya hiç gitmediğini gösterir ve Kayra kendini tuvalete kilitler. Olanları duyan Nejat’la Suna gelip onu oradan çıkarmaya uğraşır. Suna’nın sesini duyan Kayra içeriden çıkar ama bir daha kendisini bırakıp gitmemesini söyler. Aylin, kızını görmek için eve geldiğinde fenalaşma numarası yapıp evde kalmaya başlar. Suna, onun haline üzülüp gece de evde kalmasına ses çıkarmaz.

Şevket, çocuklarına Pervin’in yaşadığını söylemek için bir araya çağırdığında Nejat, Aylin’le evde yalnız kalır. Aylin, gece Kayra’nın yanına gidip ona sarılıp ağlar. Sabah kahvaltıda Suna’nın da evde olduğu sırada Aylin kızını kendisi uyandırmak istediğini söyler. Aylin, Kayra’nın Suna diye bağırarak uyandığını görür. Kayra, Aylin’i kovup tekrar kimlikteki Suna yazısını okuyup ağlamaya başlayıp kendisini sokağa atar. Aylin, Kayra’ya yetişerek onu tutmayı başarır.

 Benim Tatlı Yalanım 17. Bölüm Fragmanı Yayında! Kayra Suna’yı Affedecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler