Ana SayfaDizilerGenç Reklamcı Yiğitcan Özyiğit Oyunculuğa Soyundu!

İlgili Postlar

Genç Reklamcı Yiğitcan Özyiğit Oyunculuğa Soyundu!

Kanal D ekranlarının izleyenlerini ekran başına kitleyen dizisi “Zalim İstanbul”un ilk iki bölümünde kadroya yeni ve genç bir isim dahil oldu. Henüz ilk projesi olan genç reklamcı Yiğitcan Özyiğit oyunculuğa soyundu. Ekrana geldiği ilk bölümle izleyicisinden tam not alan genç oyuncusu ilerleyen zamanlarda adından sıklıkla söz ettirecek gibi duruyor.

“Zalim İstanbul” Ses Getirdi!

Muhteşem bir oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan “Zalim İstanbul” geçtiğimiz sene reyting rekoları kırdı. Sadece Türkiye’den değil dünya çapında yoğun bir ilgiyle karşılanan dizi Temmuz ayında büyük bir başarıya imza atarak 6 farklı ülkede yayınlanmak üzere çekilen bölümleri yabancı ükelerin televizyon kanallarına da satıldı.

Zalim İstanbul 14. Bölüm Fragmanı Yayında! Cenk İle Cemre’nin Evliliği Ortalığı Karıştırıyor!

Bu Sezonda Da Çok Konuşuldu!

Yeni sezonda da izleyicisini ekran başına kitlemeyi başaran “Zalim İstanbul” dizisi pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelmiş durumda. Dizinin kadrosuna yeni bölümler için gelen başarılı transferleride yeni sezona eşsiz bir soluk katarken, dizide heyecan iyice artmaya başladı.

Genç Reklamcı Yiğitcan Özyiğit Oyunculuğa Soyundu!

Bu sezona da iddialı bir giriş yapan “Zalim İstanbul” kadrosuna dahil olan Yiğitcan Özyiğit oyunculuğuyla izleyenleri etkilemeyi başardı. Reklamcılık bölümünden mevzun olarak reklamcılık sektöründe adından övgüyle bahsettiren Yiğitcan Özyiğit ilk kez “Zalim İstanbul” dizisiyle seyircisiyle buluştu. Yeni sezonun ilk iki bölümünde “Nevzat” karakterini canlandıran Yiğitcan Özyiğit’i önümüzdeki senelerde daha çok projede görecekmişiz gibi duruyor.

Yiğitcan Özyiğit Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler