Ana SayfaDizilerVuslat 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride'yi Kimler Kaçırıyor?

İlgili Postlar

Vuslat 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride’yi Kimler Kaçırıyor?

TRT 1 ekranlarının en çok takip edilen dizilerinden Vuslat 23. yeni bölümüyle 30 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Aziz, hafızasını kaybetme numarası yaparak etrafındaki dönen dolapları anlamaya çalışır. Feride, bunu bilmediği için çok acı çeker bir de üzerine Nehir ile nişanlanmıştır. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, Hasibe ile babası arasında neler olduğunu araştırıyor. Birileri tarafından Feride zorla arabaya bindiriliyor. Feride’yi kimler kaçırıyor?

Pazartesi Dizileri 2019

Feride’yi Kimler Kaçırıyor?

Vuslat 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem, sonunda kendisinden yıllarca saklanıp bir yere kapatıldığı annesini buluyor. Bunu kimler yaptıysa bulmaya çalışıyor. Öte yandan Nehir, Feride’yi istemediğini artık gitmesi gerektiğini Kerem’e söylüyor. Feride yolda giderken birileri tarafından kaçırılıyor. Feride’nin kaçırılmasında kimin parmağı var? Aziz onu kurtarabilecek mi?

İşte Vuslat 23. bölüm 2. fragmanı…

VUSLAT 22. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nehir, sonunda Aziz’i elde edip nişanlanmanın mutluluğunu yaşarken, Tahsin’de holdingini büyütmenin mutluluğunu yaşar. Aziz, arkasından dönen dolapları anlamak için Feride’yi üzmek pahasına da olsa yoluna devam eder ve oyunların Sultan ile Feride üzerinden oynandığının farkına varır. Sultan, abisinin Nehir’le nişanlandığı törene bile katılmak istemiyor.

Feride ise, Aziz’in verdiği yüzüğe bakıp gözyaşı döker. Feride, Aziz’in kendisine hediye ettiği çiçeğini yerinde bulamayınca, iş yerinde çiçeğini aramaya başlar. O sırada Aziz, gelir ve Feride’ye tanımıyormuş gibi iş yerinde böyle yaygara kopartmaması için onu uyarır ve onun için o kadar önemli bir şeyse ortada bırakmamasını söyler. Feride’nin çiçeği sonunda bulunur.

Nehir’in yeni planları arasında Feride’yi şirketten uzaklaştırmak için yurt dışına göndermek vardır. Çizimlerinin beğenildiğini düşünen Feride yurt dışına gideceğini Nehir’in yanındayken Aziz’e söyler.Tahsin, Hasibe’den istediği dosyaları bir an evvel getirmesini söyler. Sultan olanlardan dolayı toparlanamaz ve hastalanır.

Feride, mahalleye geldiğinde Hasibe’nin gizlice bir yere gittiğini anlar ve onu takip eder. Aziz de zaten Feride’yi takip ediyordur. Tahsin bey arabasıyla durur ve Hasibe onun yanına gidip ona bir dosya verir. Feride, onları görünce fenalaşır tam bayılacakken Aziz, arkasından gelip onu tutar.

Vuslat 23. Bölüm Fragmanı Geldi! Hasibe’nin Tahsin’le Alışverişi Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler