Ana SayfaDizilerCanevim 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Taylan Ceylan'ı Öpecek Mi?

İlgili Postlar

Canevim 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Taylan Ceylan’ı Öpecek Mi?

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Canevim 15. yeni bölümüyle 16 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Ömer, kendisinden vazgeçen Ceylan’ın karşısına daha güçlü bir şekilde hemde şirketin yeni ortağı olarak çıkacak. Taylan’la Ceylan ise her geçen gün daha bir birlerine yaklaşacaklar. Dizinin yeni fragmanı geldi. Taylan Ceylan’ı öpecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Taylan Ceylan’ı Öpecek Mi?

Canevim 15. bölüm 2. fragmanında; Feryal oğlunun Ceylan’la evlenmesinden korkuyor. Eğer evlenirlerse olacakları oğluna anlatıyor. Taylan’nın havuzda boğulacağını zanneden Ceylan ise atlayıp onu kurtarmaya çalışıyor. Hedefine adım adım yaklaşan Taylan, Ceylan’ın kalbini kazanmaya başlıyor. İkili deniz kenarından romantik dakikalar yaşarken Ceylan, dudağını tutarak yürümeye başlıyor. Kafalara Taylan’ın Ceylan’ı öptüğü geliyor.

İşte Canevim 15. bölüm 3. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1172564677135613954

CANEVİM 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylan, babalık testinin sonucunda Kristina’nın bebeğinin babasının Ömer’in olduğunu öğrendikten sonra artık eski defterleri kapatmaya karar verir. Taylan’da Ceylan’ın bu kararından sonra onun evde kalmak istemesini de fırsat bilip adım adım Ceylan’a yaklaşmaya başlar. Evden valizini alan Ceylan, Taylan’la birlikte gözlerden uzak bir yere giderler. İkili orada beraber çok güzel vakit geçirirler. Ceylan, şimdiden Ömer’i unutmuş gibi davranır ve hatta yapmayacağı şeyleri yapmaya başlar.

Elvan’ın peşindeki adamlar onu bulur ve Zeki’yi de alarak arabaya bindirip götürürler. Yolda Elvan, adamlara kendisini bırakmaları için yalvarmaya başladığı sırada , olacakları bilen Zeki arabadan kendini aşağı atar. Öte yandan Ömer, Kristina kaçmaya çalışırken onu yakalar. Fikret’in de yerini bularak karşısına çıkar. Fikret’de tam paraları alıp kaçmaya hazırlanıyordur ama Ömer’e yakalanır. Ömer, artık Taylan’ın yaptığı tüm oyunları öğrenmiştir.

Taylan, Ömer’in her şeyi bildiğini öğrenip tutuşmaya başlar. Melis, eve geri dönmek için her şeyi Ceylan’a anlatmakla tehdit edip ablasının oyunlarını da açığa çıkarır. Elvan, adamların elinden kurtulmayı başarır ancak artık evde kalmak istemez. Ona engel olmak isteyen babasına, onun kendisini istemediği biriyle sırf parası olduğu için nişanladığını ve o adam tarafından tecavüz edilip yaşamak zorunda olduğu hayatı onun yüzüne vurur.

Canevim 15. Bölüm Fragmanı Geldi! Ömer Taylan’ın Karşısına Öyle Bir Çıkıyor Ki!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler