Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'nın Kızı Melisayı Okulun İlk Gününde Yalnız Bırakması Tepki Topladı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Kızı Melisayı Okulun İlk Gününde Yalnız Bırakması Tepki Topladı!

Şu sıralar İtalya’da sevgilisi ile tatilde olan Şeyma Subaşı’nın kızı Melisayı okulun ilk gününde yalnız bırakması tepki toplamasına sebep oldu…

Şeyma Subaşı Kimdir?

Olay Oldu!

Okulların açılması sebebiyle bir çok aile tatilinden geri dönmüş ve tekrar yerleşik hayatına geri dönmüş durumda. Okula başlayan bir diğer minik ise Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın kızı Melisa. Melisa yeni eğitim öğretim yılında 1.sınıfa başlayan öğrencilerden biri.

Şeyma Subaşı ve Yeni Sevgilisi 

Şeyma Subaşı’nın Kızı Melisayı Okulun İlk Gününde Yalnız Bırakması Tepki Topladı!

şeyma subaşı melisa ılıcalı

Okulun ilk gününde Melisa ile fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı gönderinin altına ise ” kabul edin melisa gözünüzün önünde büyüdü” yazdı. Bunun üzerine paylaşımlar yapmaya devam eden Subaşı İtalya’da sevgilisi ile yaptığı tatilden görüntüler paylaşınca bazı kullanıcılar tarafından ağır eleştirilere maruz kaldı. ” kızın okula başladı sen tatildesin ” , ” anneliğe yakışmadı” gibi cümleler sarf edildi. Şema Subaşı ise  bu yorumlardan bir tanesine cevap verdi sadece oda şu şekilde yaşandı. Şeyma Subaşı’yı takip eden bir kullanıcı; “Yarın okulun birinci günü!!! Anne nerede? Ibiza! Ibiza’da olmak asla grateful değil! Anne olmak grateful” diye eleştiren kullanıcıya “Ya bi git” diye cevap verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler