Ana SayfaÜnlülerJennifer Lopez'in İç Çamaşırsız Festivali!

İlgili Postlar

Jennifer Lopez’in İç Çamaşırsız Festivali!

50 yaşında olan ve Amerikalı  sanatçı olarak tanıdığımız Jennifer Lopez iç çamaşırsız olrak katıldığı festivalde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Jennifer Lopez İç Çamaşırsız Festivali!

jennifer lopez iç çamaşırsız

Toronto uluslar arası film festivaline katılan ve üzerinde kırmızı elbise giydiği altına ise iç çamaşırı giymediği halleri ile oldukça yürek hoplattı. Dünyaca ünlü birçok oyuncunun ve sanatçının katıldığı tamamen festivalin şova dönüştüğü bu gecede damga vuran isim her zamanki gibi Jennifer Lopez oldu. Cesur kıyafetiyle göz dolduran Lopez elbisesin altına iç çamaşırı giymemeyi tercih etti.

Jennifer Lopez Kimdir?

 

Direk Dansı Tutkusu Gerçek Oldu…

Gerçek hayatta direk dansına olan tutkusunu dile getirmeken çekinmeyen Jennifer Lopez rolü gereği de film için  direk dansını öğrendi ve gerçekten bu dansın dışardan göründüğü gibi kolay olmadığını aksine çok zor olduğunu bildirdi.Filmin konusunda ise; Hustlers, Wall Street müşterilerine şantaj yapmak için bir araya gelen eski bir striptiz kulübü çalışanlarının hikayesini konu ediyor. Kadınları başrollerine yerleştiren suç-komedi filmi striptiz kulübü çalışanların giriştiği bir dolandırıcılık planını işliyor. Jennifer Lopez’in ekibin liderine hayat verdiği filmin kadrosunda Lili Reinhart, Constance Wu, Julia Stiles, Cardi B, Mercedes Ruehl gibi isimler yer alıyor.

Jennifer Lopez Antalyayı Salladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler