Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Show Tv ekranlarının yeni iddialı dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk yayın hayatına yakında başlıyor. Dizinin başrollerini, Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin paylaşıyor. Yapımcılığını Süreç Film üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna ise Ersoy Güler oturuyor. Merakla beklenen, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yayın tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde…

Cumartesi Dizileri 2019

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Dizi Karadeniz’in yemyeşil doğasında geçiyor. Bir aşk hikayesini anlatan dizi 14 Eylül Cumartesi günü Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Şimdiden büyük beğeni toplayacağı belli olan dizinin oyuncu kadrosu ise bir birinden güçlü isimlerden oluşmakta.. Başrollerini Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin paylaştığı dizide, Toygan AvanoğluCezmi BaskınZeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan ve Uğur Demirpehlivan gibi birçok güçlü oyuncu da yer almakta.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 1. bölüm fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK DİZİSİNİN KONUSU!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin konusu, Kuzey’le Yıldız’ın bir köprünün üzerinde iki inatçı keçinin, aynı denizin hırçın dalgası gibidir. Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sever ve ondan başkasını gözü görmez. Aileler de birbirinin can dostu olduğu için Kuzey’le Yıldız’a birer söz yüzüğü takar. Ama Kuzey, üniversite okumak için İstanbul’a gidince tüm sözleri unutur ve yeni aşklara yelken açar. Bu durum, ailesi ve Yıldız tarafından öğrenilince, Kuzey, kendi ailesi dahil köydeki herkes tarafından dışlanır.

Kuzey’in bundan sonra ne bir memleketi, ne de bir ailesi vardır. Yıldız ise, kalbine çakılan bir kazıkla öylece kalakalmış, bunun acısını, bir an olsun unutmamıştır. Kuzey, aşık olduğu kadınla evlenir ve üç kız çocuğu sahibi olmuştur. Ama Kuzey, Yıldız’a  yaşattığını yirmi yıl sonra yaşamış, terk edilmiştir. Kuzey, yıllar sonra kendi topraklarına geri döner. Ama Yıldız, onu geldiği yere geri göndermeye ve onun kendisine yaptıklarına pişman etmeye yemin etmiştir.

Kuzey, ergenlik çağında üç kız çocuğuyla evine dönmüşken bir de karşısına kendisi yüzünden düşman iki aile arasında kalır ve olaylar kontrol edilmez bir hal alır. Yıldız, Kuzey’i affetmemeye iki aile ise barışmamaya yemin etmiştir. Bu inatlaşan iki aile arasından hangisi pes edecek?

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler