Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya'nın Giydiği Şort Alay Konusu Oldu..

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’nın Giydiği Şort Alay Konusu Oldu..

Genç ve yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya’nın son hali eleştiri yağmusuna tutuldu. Av tarzıyla objektiflere yakalanan ünlü model dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı. Detaylar Haberimizde..

Serenay Sarıkaya’nın Yanında Ki Kişiyi Görenler Şaşkına Döndü!

Serenay Sarıkaya’nın Giydiği Şort Alay Konusu Oldu..

On parmağında on marifet olan ünlülerin başında gelen genç yetenek Sarıkaya, bu yıl yeni sezonda dolu dolu geliyor.. Güzel oyuncu yeni sezon da Alice Müzikali’nin de yer almak için hazırlıklanırken, yeni tarzıyla sosyal medya da bomba etkisi yaratttı. Televizyonun en popüler isimlerin olan Serenay Sarıkaya, son haliyle bu defa onu sevenleri hayal kırıklığına uğratmayı başarmışa benziyor.

TAYT-ŞORT VE GÖMLEĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü bir Avm’de objektiflere yansıyan güzel oyuncu giydiği kıyafet ile yoğun eleştiri yağmuruna tutuldu.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Üzerine gömlek ile tayt giyen Serenay Sarıkaya, dar olmasıyla boxer’a benzeyen şortuyla vücudunun hatlarının belli olmasıyla sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük eleştiri aldı.

İşte Serenay Sarıkaya’nın Avm Tarzındaki Görünümü;

“Dedemin Gömleği, Babamın Boxer’ı…..”

Başarılı oyuncu ve modelin sosyal medya takipçileri demediklerini bırakmadı. “Dedemin gömleği, babamın Boxer’ı, bu tayt değil bildiğin Boxer, Boxer’la sokağa çıkmış, vücut hatları belli oluyor” ifadeli mesajlarıyla ünlü modeli alay konusu yaptırlar..

 

Ömür Gedik Polemiği Tekrar Gündeme Geldi!

Sosyal medya kullanıcıları, Seranay Sarıkaya’nın son halinin, geçtiğimiz haftalarda yaptığı şort çıkışıyla büyük tepki alan ünlü gazeteci Ömür Gedik’e bir gönderme olarak yorumladılar.

Ömür Gedik’ten Kısa Şort Konusuna Yeni Açıklama!

ömür gedik

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler