Ana SayfaÜnlülerMeltem Erensoylu Türkçe Müziğin Amozon Kadınıyım!

İlgili Postlar

Meltem Erensoylu Türkçe Müziğin Amozon Kadınıyım!

Temmuz ayında “Hey Ya” şarkısıyla büyük bir çıkış yapan Meltem Erensoylu, ilk parçasıyla büyük bir ilgi gördü. Aldığı olumlu tepkilerden oldukça memnun olan başarılı şarkıcı kendisi ve projesi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Meltem Erensoylu “Türkçe müziğin Amozon kadınıyım” diyerek gündeme damgasını vurdu. İşte Meltem Erensoylu’nun o açıklamalar;

Meltem Eresnsoylu’ya Büyük İlgi!

19 Temmuz tarihinde “Henna” şarkısının türkçe versiyonu olan “Hey Ya” ile müzik listelerine giriş yapan Meltem Erensoylu kısa sürede büyük bir başarı yakaladı. Şarkı çıkış yaptıktan sonra radyoların “En Çok Çalınanlar Listesi”nde 25. sıraya yükselerek Hadise’nin “Aşk Dediğin” şarkısını geride bırakmıştı.

Meltem Erensoylu “Çağla’nın Tacı Bana Uğur Getirsin”

Çağla’nın Tacı Uğurlu Geldi!

“Hey Ya” şarksının single kapağı için objektiflerin karşısına geçen Meltem Erensoylu çekimde daha önce Çağla Şikel’inde kullandığı bir tacı takmış ve tacın kendisine uğur getirmesini istediğini dile getirmişti. Kısa sürede dinlenme listelerini alt üst eden Meltem Erensoylu oldukça iddialı bir çıkışla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Meltem Erensoylu Türkçe Müziğin Amozon Kadınıyım!

Cameron Cartio feat Khaled’in ‘Henna’ şarkısı dünya listelerine girerek en sevilen şarkı olmuştu, Türkçe versiyonu Meltem Erensoylu‘ya ait olan şarkı aynı başarıyı Türkçe pop listelerinde de gösterecek gibi duruyor. Çıkış yaptığı ilk günden beri yoğun ilgi gören “Hey Ya” radyoların “En Çok Çalınanlar Listesi”nde 11. sıraya yükseldi. Bu yükselişini Amozon kadını konseptli bir fotoğraf çekimiyle kutlayan Meltem Erensoylu “Pop müziğin bittiği yok, Norm bak  bende ensendeyim.” açıklamasında bulundu.

Meltem Erensoylu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler