Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerZeynep Beşerler ve Ümit Erdim Başrolde!

İlgili Postlar

Zeynep Beşerler ve Ümit Erdim Başrolde!

Ekranların sevilen iki isminden bomba gibi bir film projesi geliyor! Bir süredir ekranlarda olmayarak sevenleri tarafından özlenen Zeynep Beşerler ve Ümit Erdim başrolde! İkili yazın sonunda doğru eğlenceli bir romantik komediyle yeniden beyaz perdede izleyicisiyle buluşacak. İşte film hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar;

Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden İzleyenlerle!

2013 senesinde Emir İçgören’le dünya evine giren Zeynep Beşerler 2016 senesinde anne olmuştu. Evlendikten sonra oyunculuk kariyerine ara veren Zeynep Beşerler zamanını ailesine ayırmayı tercih etmişti. Sevenleri tarafından çok özlenen Zeynep Beşerler bir romantik komedi filmiyle yeniden beyaz perdede izleyici karşısına geçmek için hazırlanıyor.

Oyuncu Ümit Erdim’in son hali görenleri şaşırttı

Ümit Erdim Yeni İmajıyla İlk Kez Beyaz Perdede!

Bir süredir verdiği kilolarla gündemde olan Ümit Erdim hatırlarsanız geçtiğimiz senelerde mide operasyonu geçirmişti. Bir süre sağlığıyla ilgilenmek isteyen sevilen oyuncu uzun zamandır ekranlarda yer almıyordu ki Ümit Erdim’in yeni imajıyla ilk kez beyaz perdede izleyicisiyle buluşacağı öğrenildi.

Ümit Erdem Kimdir?

Zeynep Beşerler ve Ümit Erdim Başrolde!

Bir süredir ekranlarda olmayan Zeynep Beşerler ve Ümit Erdim’in yeniden ekran karşısına geçecek olması ikilinin sevenlerini çok mutlu etti. Senaryosu Yıldız Ertan, yönetmenliği Gökhan Ayiz’e ait olan filmde Zeynep Beşerler ve Ümit Erdim’e, Kerem Poyraz, Tanser Yılmaztürk, İrfan Kangi, Duygu Şen, Osman Büyükercan gibi sevilen oyuncuların yanı sıra sürpriz isimlerde eşlik edecek.

Zeynep Beşerler Kimdir?

 

Zeynep Beşerler ve Ümit Erdim Başrolde!
Zeynep Beşerler Ümit Erdim Başrolde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler