Ana SayfaÜnlülerEmre Can Bez'den Şehit Kütüphaneleri İçin Yardım Projesi!

İlgili Postlar

Emre Can Bez’den Şehit Kütüphaneleri İçin Yardım Projesi!

Sosyal medyanın sevilen isimleri arasında yer alan Emre Can Bez, bildiğiniz gibi son dönemlerde bir kitap yazdı. Kitabını henüz yayınlamayan Emre Can Bez’den şehit kütüphaneleri için yardım projesi geliyor. Sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvayan Emre Can Bez, yürüttüğü projeyi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Emre Can Bez’in yardım projesiyle ilgili tüm detaylar haberimizde;

Kısa Sürede Çok Sevildi

Mersinde eğitim hayatına devam eden ve henüz liseden yeni mevzun olan Emre Can Bez, sosyal medyada samimiyetiyle kısa sürede geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Çıktığı yolda sosyal medyanın yanı sıra eğitim hayatında da birçok başarıya imza atan Emre Can Bez’in yeni projesi sevenlerini gururlandırdı.

Başarı Basamaklarını Emin Adımlarla Çıkıyor

Sosyal medyanın sevilen içerik üreticilerinden Emre Can Bez, sosyal medya hesabından mizah amaçlı videoların yanı sıra oyunculuk yeteneklerini de ön plana çıkaran videolar çekiyor. Seslendirme videolarıyla yeteneklerini daha net ortaya koyan Emre Can Bez, aynı zamanda yazarlıkla da ilgileniyor. Kaleme aldıklarıyla dikkat çeken genç fenomen köşe yazarlığına doğru emin adımlarla ilerliyor.

Emre Can Bez’den Şehit Kütüphaneleri İçin Yardım Projesi!

Attığı adımlarla bilinçli bir genç olduğunu ortaya koyan Emre Can Bez, Şehit Kütüphaneleri için bir yardım projesi başlatıyor. Eğitime ve kitap okumaya destek vermeyi amaçlayan Emre Can Bez yardıma ihtiyacı olan gençlerin yeni kitaplara daha kolay erişebilmesi için kitaplarını Şehit Kütüphaneleri’ne bağışlıyor. Bu konuda takipçilerini de duyarlı bir davranışa davet eden Emre Can Bez, sosyal medya hesabından bu projeye destek vermek isteyen sevenlerinin kendine Instagram adresi ya da mail adresi yoluyla ulaşabileceğini duyurdu. Sizde okumadığınız kitapları atmak yerine Şehit Kütüphaneleri’ne bağışlayarak kütüphanelerde güncel basımların yer alması için destek verebilirsiniz.

Emre Can Bez Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler