Ana SayfaDizilerErkenci Kuş'un Final Kararı Kesinleşti!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş’un Final Kararı Kesinleşti!

Star Tv ekranlarının geçen yıl yaz aylarından beri aralıksız devam eden ve büyük bir hayran kitlesine sahip dizisi Erkenci Kuş 49. yeni bölümü ile 23 temmuz salı akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son aylarda reytinglerinde büyük düşüş olması nedeniyle final yapmasına çok yakın olduğununa yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Erkenci Kuş’un yapımcısı Faruk Turgut sosyal medya hesabından yaptığı açıklama bu kararı doğruladı. Erkenci Kuş’un final kararı kesinleşti.

Salı Dizileri 2019

Erkenci Kuş’un Final Kararı Kesinleşti!

Sevilen dizi Erkenci Kuş’un 51. bölümde final yapacağını dizinin yapımcısı Faruk Turgut  sosyal medya hesabından duyurdu. Bir kaç gündür dizinin reytinglerinin istenilenin altında olduğundan dolayı final yapacağı söylentileri doğru çıktı. Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisi 6 Ağustos salı günü ekranlara gelecek 51. son bölümüyle final yaparak yayın hayatına son verecek.

İşte Erkenci Kuş dizisinin 49. bölüm ön izleme videosu…

ERKENCİ KUŞ 48. BÖLÜM ÖZETİ!

Sanem, gözünü hastanede açar ve hemen Can’ın nerede olduğunu sorar. Can’ı kafası sarılı şekilde yatarken görür. Doktor, Can’ın ailesine kazada kafasından darbe aldığı için her şeye hazırlıklı olmaları gerektiğini söyler. Can’ın başından bir an olsun ayrılmayan Sanem, Can’ın gözlerini açmasıyla ilk şokunu yaşar. Can, hastane odasındaki annesi babasını tanır. Ama Sanem’i hatırlamaz. Can’ın hafızasının yerine gelmesi için eski hayatına geri dönmesi gerektiğini öğrenen Sanem, eski şirketi faaliyete geçirmeye karar verir.

Can, şirkete gelmeden önce tüm ekibi toplar ve şirketi eski halinden daha iyi yerlere getireceklerini herkesin işinin başına geçerek çalışmaya başlamasını söyler. Büyük gaza gelen ekip işlerinin başına büyük bir şevkle dönerler. Can, şirkete döner ve tüm çalışanları tanır ama yine Sanem’i hatırlamaz. Menkıbe, Can’ın durumuna çok üzülür ve onun hafızasını yerine getirebilmek için bir karışım hazırlamaya başlar.

Sanem ile Cey Cey’in o karışımın Can’ın içmesini sağlamak için uğraşırlar ama başaramazlar. Sanem, Can’la yaşadığı aşkı kaleme almaya başlar. En sonunda yazdığı kitabı Can’a göstererek, ‘ Bu benim tek kitabım sende benim tek aşkımsın’ der.

 Erkenci Kuş Final Mi Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler