Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Egosit Mi Yoksa Genç Mi?

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Egosit Mi Yoksa Genç Mi?

Bayram tatilini bir çok ünlü isim tatile çıkarak değerlendirdi. O isimlerden gündeme damgasını vuran ise bikinili fotoğraflarıyla Aleyna Tilki oldu. Paylaşımlarıyla sosyal medyada sevenlerinden büyük bir tepki gören Aleyna’nin bikinili fotoğrafı topa tutuldu. Eleştiriler karşısında sosyal medya hesabından iddialı bir fotoğraf paylaşan Tilki, Yaptığı açıklamayla “Aleyna Tilki egosit mi yoksa genç mi?” sorusunu akıllara düşürdü…

Sosyal Medya Paylaşımları Çok Konuşuluyor

Genç yaşına rağmen güçlü sesiyle büyük bir başarı yakalayan Aleyna Tilki’nin yaptığı sosyal medya paylaşımları çok konuşuluyor. Baygın bakışlarıyla dikkat çeken fotoğraflar ünlü şarkıcının uyuşturucu kullandığı yönündeki iddialar sağlığından şüphe ettirmenin yani sıra bazı meslektaşları Aleyna Tilki’nin yakalamış olduğu sevgiyi ve başarıyı kaybedeceğinden endişe duyuyor.

Aleyna Tilki Uyuşturucu Mu Kullanıyor?

Bikinili Fotoğrafı Topa Tutuldu!

Kameralara yakalanan Aleyna Tilki kısa sürede almış olduğu kilolar nedeniyle eleştirildi. Kliplerdeki ve fotoğraflardaki fiziğinin, aynı olmadığını söyleyen takipçileri Aleyna Tilkiye biran önce eski forumuna dönmesi gerektiği yorumunu yaptı. Aleyna Tilki ise gelen eleştirilerin üzerine bir video paylaşarak, “Boyumuz uzun, yanımızdakiler biraz küçük çıkıyor diye kilolu diyorlar. Kimsenin ölçülerine göre beni kıyaslamayın, bu Aleyna Tilki’ye özgü has ölçü. Zayıf ya da kalın değilim. Ben Aleyna Tilki’yim.” açıklamasını yaptı.

Aleyna Tilki Egosit Mi Yoksa Genç Mi?

Fotoğraf paylaşımının üzerine ünlü şarkıcının paylaştığı Instagram hesabında paylaştığı hikaye tepkilerin artmasına neden oldu. “Ben gencim istersem 10 kilo alır, istersem 10 kilo veririm. Kendi enlerimi yaşıyorum. Fabrikadan çıkmış gibi görünecek kadar ruhumu satmadım.” açıklamasını yapması, ünlü şarkıcının her sorununda gençliğini öne sürmesinden dolayı tepki çekti. Son dönemlerde iddialı ve meydan okuyan tutumlar sergileyen Aleyna Tilki‘nin açıklamaları ise sevenleri tarafından egoist olarak değerlendirildi.

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler