Ana SayfaDizilerVuslat 19. Bölüm Fragmanı İzle! Aziz Feride'nin Hayır Demesinden Korkuyor!

İlgili Postlar

Vuslat 19. Bölüm Fragmanı İzle! Aziz Feride’nin Hayır Demesinden Korkuyor!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 18. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Bülent, Sultan’ı ve Fırat’ı aldıktan sonra Feride’yi de adamlarına aldırır. Aziz, kardeşi ile Feride arasında seçim yapmak zorunda bırakılır. Şifreleri çözüp onları kurtarmak için uğraş verir ve sonunda şifreleri babaannesinin günlüğünde bulur. Vuslat 19. Bölüm fragmanı yayınlandı. Aziz, Feride’nin hayır demesinden korkuyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz Feride’nin Hayır Demesinden Korkuyor!

Vuslat dizisi 19. bölüm fragmanında; Feride, Nehir’e Aziz’in geçmişinin o olabileceğini ama geleceğinin kendisi olduğunu söylüyor. Aziz, Feride’ye evlenmek teklif etmek için bir yemek düzenliyor. Ama Feride’in teklifine hayır demesinden korkuyor.

İşte Vuslat 19. bölüm fragmanı..

VUSLAT 18. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan’la Fırat, gözlerini açtıklarında kendilerini karanlık bir ormanda bulurlar. Sultan, yürüyemediği için Fırat, onu sırtına alıp yürümeye başlarlar. Feride, kardeşini kurtarmak isterken Bülent’in eline düşer. Aziz, Feride’nin kapatıldığı yeri bulur. Feride’yi ellerinden tavana bağlanmış, bağlı olduğu ipin altında da mum yanmakta ve ip kopma noktasına gelmişken bulur.

Bülent, Aziz’e Feride’mi kardeşin mi ikisi arasında seçim yapmasını istiyor. Eğer Feride’yi kurtarmayı seçerse kardeşinin öleceğini söylüyor. Aziz, yerde içinde anahtar olan kutuyu alıyor. Bülent, şifresinin Fırat’ın doğum günü olduğunu söylüyor. Aziz, kutuyu açıp anahtarı deneyip kapıyı açmayı başarıyor. Feride’yi kurtardıktan sonra, Aziz, Sultan’la Fırat’ın bulundukları yere yakın bir yerde olduğunu anlıyor ve Kerem’i arayıp onları bulmasını istiyor. Sultan’la Fırat yaralı bir şekilde bulunuyor.

Aziz, evdeki kutunun ve saatin gizemini bulmaya çalışıyor. Babaannesinin günlüğünü okuyarak içindeki şifreyi buluyor. Saatin içindeki şifreyi de bulup kutuyu açıyor. Kutuda, bir adres bir de anahtar vardır. Adrese gidip oradaki kasayı açtığında, Bülent’in yaptığı kötü işlerin dosyasını buluyor. Aziz, o dosyayı Yalçın’a ulaştırıyor.

Kerem, Anetta’yı da alıp Bülent’in yanına gidiyor. Anetta, Bülent’i görünce yüzüne tükürüyor. Kerem, dedesiyle baş başa kalmak istediğini söyleyip adamları dışarı çıkarttırıyor. Kerem, oradaki kılıçla dedesini yani Bülent’i yaralıyor. Bülent, kasada bir anahtar olduğunu o adrese gidip ona bıraktığı şeyleri almasını söyler.

Kerem, ondan bir şey istemediğini söyler ve eline bıçak saplar. Bülent’in adamları içeri girer ve silahlar patlar. Bülent, Kerem’i öldürdü mü? Aziz’de Feride’nin kapatıldığı yere tekrar gittiğinde, arkasından biri gelip kafasına silah dayar.

Vuslat 18. Bölüm Fragmanı İzle! Feride’nin de Hayatı Tehlikede!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler