Ana SayfaDizilerÇarpışma 19. Bölüm Fragmanı Geldi! Kadir Bomba Şoku Yaşıyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 19. Bölüm Fragmanı Geldi! Kadir Bomba Şoku Yaşıyor!

Show Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Çarpışma’nın 19. yeni bölümü 25 nisan perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde İvan, Veli ve Kadir’i infaz etmek için gelir. Cansız’ın da işin içinde olduğu infazda İvan’ın Veli’yi öldürmesine ses çıkarmaz ama Kadir’e dokunmamasını söyler. İvan, Cansız’dan bomba yapmasını ister. İvan, Kadir’in arabasına bomba yerleştiriyor. Kadir bomba şoku yaşıyor. Son anda bombayı fark ediyor.

Perşembe Dizileri 2019

Kadir Bomba Şoku Yaşıyor!

Çarpışma 19. bölüm fragmanı geldi. İvan adamları ve Cansız pusuda bekliyorlar. Kadir takip edildiğini anlayıp arabadan inip arabaya ateş açıyor. Arabasına dönüp baktığında bombayı fark edip Zeynep diye bağırıyor. İvan’ın oğlunu öldürmesine müsaade etmeyeceği düşünülen Cansız’ın rahat halleri dikkat çekiyor.

İşte Çarpışma 19. bölüm fragmanı..

ÇARPIŞMA 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Cansız, İvan’ın Veli’yi amaya geldiğini zannederken Kadir’i de öldürmek istediğini öğrenince Kadir’e bulaşmamasını söyler. İvan, Cansız’dan kasap ister ikisini öldürüp paketlemek için. Haydar müdür Kadir’i dikkatli olması konusunda uyarır. Kadir, Zeynep’in Selim’in şikayetiyle zimmetine para geçirmek suçundan tutuklandığını öğrenir.

Belma, hastanede Selim’in öldüğünü öğrenir. Selim’den kurtulduğu için çok sevinen Demir ve Belma’nin ilk işi Selim’in vasiyetinden pay almak olur. Demir, Cemre’yi arar ve babasının Zeynep’i hapse girdirmek için yaptığı oyunu anlatır. Ona, Zeynep’in hapisten çıkmasının kendi elinde olduğunu karşılığında ise babasının vasiyetini işaret eder. Cemre, Demir’i arayıp, Belma’ya babasının evli olduğu tarihten itibaren edinilen malların yarısını vereceğini ama karşılığında Zeynep’i kurtarmasını kabul eder.

Kadir, Zeynep’i hapishaneye girmesinde Veli’nin parmağı olduğunu öğrenir. Cemre, Demir’den Zeynep’i kurtaracak delilleri alır ama o deliller tek başına yeterli değildir. Kadir, Veli’den Zeynep’i kurtarması konusunda ailesini öldüren ismi vereceğini söyleyince Veli, Selim’in ıslak imzalı evrakları ve bankada çalışan adamının isminin bulunduğu dosyayı Kadir’e teslim ederek sözünü tuttuğunu söyler.

Zeynep, serbest kalır. Cemre, Kerem, Zeynep ve Kadir’in bulunduğu aracın altına İvan bomba yerleştirir. İvan, Cansız’la birlikte pusuda beklerler. Kadir, peşinden takip eden aracı son anda fark eder etmez üstlerine kurşun yağmaya başlar.

Çarpışma 19. Bölüm İlk Sahne Geldi! Veli İvan’a Meydan Okuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler