Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 4. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Şeniz'in Planı Tutmuyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 4. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Şeniz’in Planı Tutmuyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul yayınlandığı ilk günden beri büyük bir izleyici kitlesi yakalayarak, reytinglerin üst sıralarında yer almayı başardı. Dizinin 4. yeni bölümü 22 nisan pazartesi günü ekranlara gelecek. Agah’ın eve gelen aileye olan ilgisinden ve Nedim’in iyileşmesinden rahatsız olan Şeniz, onları konaktan kovar. Ancak Nedim’in onları Şeniz’in kovduğunu söylemesiyle aile tekrar konağa geri dönüyor. Şeniz’in planı tutmuyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Şeniz’in Planı Tutmuyor!

Zalim İstanbul 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cenk, gözleri bağlı şarkı söyleyen Cemre’nin gözlerini açar ve onu aşağılamaya başlar. Cemre büyük bir hayal kırıklığı içerinde Cenk’in kafasında şişe kırar. Bu arada Ceren, ablasını Cenk’ten kısmaya devam ediyor. Civan ise hapistedir. Agah, kendisine atılan bu iftirayı temizlemek ve Civan’ı hapisten kurtarmak için bir basın toplantısı yapar. Agah, Şeniz’in yalan söylemesini hazmedemiyor.

İşte Zalim İstanbul 4. bölüm 2. fragmanı..

ZALİM İSTANBUL 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Damla’nın eski sevgilisinin adamları tarafından Civan feci şekilde dövülüyor. Civan hastaneye kaldırılıyor. Hastaneden çıktıktan sonra, Agah, ona olan borcunun yarısını sildiğini söylüyor. Nedim iyileşmeye başlıyor. Şeniz, onların evinden bir an önce gitmesi için Seher’e bir milyon para teklif eder.

Agah, Seher’e kızının hemşire mi yoksa şarkıcı mı olduğunu kırıcı bir dille söyler. Agah, Cemre ile ilgili araştırmaları yapar ve onun tertemiz bir kız olduğunu öğrendikten sonra gidip Seher’den özür diler.

Cenk, sarhoş eve gelir ve Nedim’in odasına gidip onu pencereden kendisinin ittiğini haykırırken Şeniz oğlunu susturmaya çalışsa da Cemre onları duyar. Cenk, kafaya Cemre’yi takmıştır. Cemre’nin sesini beğenip bir hayır gecesinde şarkı söylemesi için onu aratır. Cemre mutlu olur ve verilen adrese gider. Gözü bağlı bir şekilde şarkılarını söyler. Cenk ise onu izler.

Damla’nın eski sevgilisinin babası Tarık, Agah ile konuşmaya gelir. Ama Agah onları kovmaktan beter eder. İntikam almak için hedefte Civan vardır. Civan’ın bir paket teslim etmesi karşılığında 30 bin lira alacağını söyleyen adamlara inanır ve yola çıkar çıkmaz polisler tarafından yakalanır. Bagajda ve vereceği pakette uyuşturucu vardır.

Zalim İstanbul 4. Bölüm Fragmanı İzle! Seher Ve Ailesi İkinci Kez Konaktan Kovuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler