Ana SayfaDizilerSurvivor 7. Hafta Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 7. Hafta Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 7. hafta 25. bölümü ile ekranlara geldi. Survivor Türkiye- Yunanistan dokunulmazlık mücadelesinde yine nefes kesen oyunlar sergilendi. Geçen hafta Yunan takımından bir oyuncu adaya veda etmişti. Bu hafta her iki takıma da birer yeni oyuncu dahil oldu. Survivor 7. hafta dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? belli oldu. Detaylar haberimizde.

2019 Survivor Yarışmacıları

Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da heyecan git gide yükseliyor. Geçen hafta erzak oyununu alan Türk takımı Hakan’ın yaptığı harika yemekler sayesinde karınları doydu. Türk takımı bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununda istediği performansı gösteremedi. Acun, her iki takıma yeni yarışmacı katılacağını söyledi ve Türk takımına Emre Durak’ın dahil olduğunu açıkladı.

SURVİVOR 7.HAFTA İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Acun , dokunulmazlık oyunu öncesinde takımla görüşmek istediğini söyledi ve Bora’ya, takımın durumunun nasıl olduğunu sordu.

Bora, Motivasyonlarının gayet iyi olduğunu, son bölümde dokunulmazlık oyunlarını, ödül oyunlarını ve erzak oyunlarını aldıklarını söyledi. Bora, bu seriyi devam ettirerek Yunan takımından birini göndermek istediklerini söyledi.

Hikmet ise, takının moralinin yerinde olduğunu, dün karınlarının doyduğunu ve kazanmak istediklerini söyledi.

Türk takımı son anda atak yapıp oyunu kazanması beklenirken, 7. haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Yunanistan’a kaptırdı.

Yunanistan 10 – Türkiye 6 dokunulmazlık oyununu Yunanistan kazandı.

TÜRK TAKIMINA EMRE DURAK DAHİL OLDU!

Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı

Acun, Survivor dokunulmazlık oyunu yapılmadan önce açıklama yaparak, Türk takımına ve Yunan takımına birer oyuncu dahil olacağını açıkladı. Türkiye takımına dahil olan isim Emre Durak oldu. Emre Durak ,Survivor 2018’de son anda takımına dahil olmuş ve kendisini tam olarak gösterememişti. Survivor 2018 macerası kısa süren yarışmacı, Acun tarafından tekrar Survivor’a davet edildi ve Emre, bu kez daha kalıcı olmak istediğini belirtti.

SURVİVOR 7. HAFTA ÖDÜL OYUNU!

Murat Ceylan’ın sunumuyla gerçekleşen erzak oyununda yarışmacıların son zamanlarda en çok ihtiyaç duyduğu ödül yarışmalarından biri olacağını açıkladıktan sonra oyun başladı. Başa baş mücadele eden oyunlarda Türkiye takımının üst üste yaptığı ataklar sayesinde oyunu almayı başardı.

Türkiye 10 – Yunanistan 8

Survivor 7. hafta ödül oyununu Türkiye takımı kazandı.

Survivor 6. Haftada Adaya Veda Edecek Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler