Ana SayfaDizilerSurvivor 5. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 5. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

Survivor 2019, Türkiye- Yunanistan 5. hafta 17. bölümle ekranlara geldi. Survivor’da bu gün Türkiye- Yunanistan mücadelesi nefes kesti. Ödül oyunu sırasında Seda’nın sakatlanması korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Survivor 5. hafta ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu.

 2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor 5. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

Sursivor 5 haftada ilk olarak Ödül oyunları oynandı. Bu hafta ki ödül oyununu kazanan takım erzak ödülünün sahibi olacak. İki takımda büyük mücadele verdi ve Türk takımı ödül oyununu kazanamadı. Haftaya kötü başlayan Türk takımı ödül oyununu Yunan takımına verdi.

SURVİVOR SEDA SAKATLANDI!

Milli sporcu Seda Ocak, yarışma sırasında parkura çarparak yaralandı. İlk olarak arkadaşları sonra acil yardım ekibinin müdahalesinin ardından yarışmaya devam etti.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Survivor 5. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu

Survivor 5. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmaya kötü başlayan Türk takımı 7-5 lik skorun ardından atak yaparak bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununun sahibi oldu. Survivor 5. hafta dokunulmazlık oyunu son ana kadar süren mücadele 8- 8 beraberliği gördü. Son ana kadar süren mücadele 8-8’e kadar geldi. Survivor 5. hafta ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye takımı aldı. Türk takımı pazar akşamı oynanacak 2. dokunulmazlık oyununa avantajlı başlayacak.

Türkiye 10- Yunanistan 8

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA GERGİN ANLAR!

Survivor Türkiye Yunanistan’da 5. hafta ilk dokunulmazlık oyunu sırasında Yunan takımının ‘bir oyun daha oynamak istiyor’ şeklindeki sözlerine Bora sinirlendi ve Yunan takımı ile konuşmaya çalıştığı sırada Hikmet’in araya girmesiyle adada tansiyon yükseldi.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan mücadelesinde 5. haftanın ilk ödül oyununu Türkiye, Yunan takımına kaptırdı. Erzak ödülü Yunan takımının oldu ve Türk takımı aç kaldı.

Yunanistan 10- Türkiye 6

ADADA KONUŞULANLAR!

Survivor 5. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

Sabriye, ayağının tozuyla konseye girdiğini ve Türk takımından birinin gitmesine üzüldüğünü belirtti.

Okay, Atakan’ın adadan gitmemesine sevindiğini belirtti.

Yusuf, Atakan’ın kalmasına sevindiğini ama Kaan’ın tam istediğini yapamadan gitmesine üzüldüğünü belirtti ve hayırlısı buymuş dedi.

Bora ise, Kaan’ın adaya kısa zamanda çabuk adapte olduğunu, 2,5 haftada oyunlarda Atakan’dan daha iyi olduğunu söyledi ve Atakan’ın ise 1 aydır adada olmasına rağmen psikolojik olarak çöküntüde olduğunu söyledi.

Survivor’da Tehdit Krizi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler