Ana SayfaKültür ve SanatFilmler7. Koğuştaki Mucize Filmi İlk Kez Fox Tv'de Ekrana Gelecek!

İlgili Postlar

7. Koğuştaki Mucize Filmi İlk Kez Fox Tv’de Ekrana Gelecek!

7. Koğuştaki Mucize Filmi, Netflix’te yayınlandı ve tüm dünyada büyük beğeni topladı. Aras Bulut İynemli, oyunculuğunu bu filmle yine konuşturdu. 7. Koğuştaki Mucize filmini izleyen herkes gözyaşlarına boğuldu. Ünlü futbolcu Nermar’da filmi izledikten sonra oyuncuya övgüler yağdıran paylaşımda bulundu. 7. Koğuştaki Mucize filmi Tv’de ilk kez Fox Tv’de ekrana gelecek. Film hangi gün saat kaçta yayınlanacak? Detaylar haberimizde..

Aras Bulut İynemli Kimdir?

7. Koğuştaki Mucize Filmi Tv’de İlk Kez!

Fox Tv, 7. Koğuştaki Mucize filminin fragmanını yayınladı. Film, bu perşembe saat 20:00’da Fox Tv ekranında olacak. Pandemi döneminde yayınlanan filmi evde kalan insanlar tekrar tekrar izledi. Netflix’te yayınlanan film, tüm dünyada izlenme rekoru kırdı.

İşte 7. Koğuştaki Mucize Filminin ilk fragmanı….

 

Tüm dünyada ilgi odağı olan Yedinci Koğuştaki Mucize filmini, ünlü futbolcu Neymar’da fark etti. Filmin konusu izleyenleri adeta büyüledi. Haksızlığa uğrayan ve yok yere idam cezası alan bir babanın, hayatta babasından başka kimsesi olmayan küçük kızın onu kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatan film, izlenme rekorları kırdı.

İlk oyunculuk hayatına ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisiyle başlayan Aras Bulut İynemli, pek çok sayıda film ve diziye imzasını attı. Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran oyuncu, Yedinci Koğuştaki Mucize filmiyle dünyaya açıldı. Filmi izleyen ve İynemli’yi yakından tanıyanlar ise filmi izledikten sonra onu tanıyamadıklarını söylediler.

7. KOĞUŞTAKİ FİLMİN KONUSU!

İzlenme rekorları kıran Yedinci Koğuştaki Mucize filmi, Türkiye’de kuytu bir ege kasabasında 70’li yıllarda geçiyor. Saf bir babayı canladıran Aras Bulut İynemli, kızıyla ve babaannesiyle sakin bir hayat sürerken başına gelen felaketle çaresiz kalıyor. Filmde babasının başka babalar gibi olmadığını ama onun temiz kalpli olduğunu bilen yedi yaşındaki kızı babasını kurtarmak için mücadele veriyor. Filmde Baba kız arasındaki sevginin büyüklüğü izleyenleri gözyaşlarına boğuluyor.

Filmde Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Memo, suçsuz yere düştüğü hapishane koğuşunda büyük işkencelere maruz kalsa da kimseye kin gütmeyen saf bir karaktere sahiptir.

7. Koğuştaki Mucize filmi bu perşembe saat 20:00’da Fox Tv’de….

Ünlü Futbolcu Neymar Aras Bulut İynemli’nin Filmine Övgü Yağdırdı! ‘Çocuk Gibi Ağladım’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler