Ana SayfaÜnlülerDeniz Bulutsuz ve Ozan Güven Davası Başladı!

İlgili Postlar

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven Davası Başladı!

Geçtiğimiz sene kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a şiddet uygulayan Ozan Güven bir süredir sessizliğini koruyor. Pandemi nedeniyle ileri bir tarihe atılan Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven davası başladı. Davasının ilk duruşması görülmeye başladı.

Deniz Bulutsuz’un Darp Raporu

“Raporda 28 yaşındaki Deniz Bulutsuz’un yapılan muayenesinde abajurla yaralanması sonucu çene ucunda 1×0,3 santim iyileşmekte olan yara, kafasının duvara yan şekilde çarpması sonucu sol göz içinde ve çevresinde morarma, sol kol dış alt kısmında 4×5 santim, sağ kol iç kısımda 6 santim morarma bulunduğu, kolların çeşitli yerlerinde morluklar ve cam kesiği, kalça ve uyluk bölgesinde çok sayıda morluk, merdivenden yuvarlanmaya bağlı sol diz kısmında morluklar ve baş parmak altında cam olabileceği ifade edilen yara, Bulutsuz’un beyanıyla gözde hafif puslu görünüm.” tespiti yer aldı.

Ozan Güven Deniz Bulutsuz Cephesinde Yeni Gelişme

Deniz Bulutsuz Şiddeti Anlattı

Deniz Bulutsuz yaşadığı darp anını “Ozan Güven bana abajurun camı ile vurdu. Merdivenlerde saçımdan tuttu ben düştüm. Evden çıkmaya çalıştım izin vermedi. Yerde beni tekmeledi. Kapıyı kilitledi. Salon camından dışarıya sesimi duyurmak istedim pencereyi de kapattı. Pencere ile kapı arasında gidip gelirken epey darbe aldım. Bilincimi kaybetmişim su dökerek beni uyandırdı. Kapının önündeydim ve arkasını dönünce çıktım. Ayakkabısız biçimde sokağa adım attım” şeklinde anlattı.

İddianame

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven’in sevgili oldukları dönemde arkadaşlarının evine gittikleri, Deniz’in eski ilişkisinden konu açılınca Ozan Güven’in “Bunları anlatmaya ne gerek var? Nasıl s…. de anlat bari…” şeklindeki sözlerle hakaret ettiği belirtildi. Daha sonra çift arasında Ozan Güven’in evinde 13 Haziran 2020 günü, saat 00.30’da ikamette yalnız bulundukları sırada tartışma çıktığı, Güven’in elleri ve abajurla Deniz’i darp ettiği belirtildi. Gitmek isteyen Deniz Bulutsuz’a, küfür ederek “Hiçbir yere gidemezsin. Burada kalacaksın. Sen bunu hak ediyorsun. Seni öldüreceğim” dediği öne sürülen Ozan Güven’in, Bulutsuz’a elleriyle vurduğu, telefonu aldığı ve evden çıkmasına engel olduğu ifade edildi. Deniz Bulutsuz, daha sonra Güven’in şoförü tarafından kendisinin önce bir benzin istasyonuna, daha sonra da arkadaşının evine götürüldüğünü belirttiği de iddianamede yer aldı. Ozan Güven ise ifadesinde, arkadaşlarının evindeki sözleri doğrularken küfür etmediğini, evde aralarında tartışma çıktığı, yere düşen abajur sapını Deniz Bulutsuz’un eline aldığı, abajur sapını almak isterken Deniz’in çenesine çarptığını, sinir krizi geçirdiğin düşündüğü Deniz’i sakinleştirmeye çalıştığını, başaramayınca şoförünü aradığını ve suçlamaları kabul etmediğini söylediği belirtildi. Ozan Güven hakkında “Hakaret”, “Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “Kasten yaralama” suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven Davası Başladı!

Alınan beyanların ardından olayı gören kişilerin tanık olarak dinlenmesine karar veren mahkeme, taraflara delillerini bildirmesi için süre verdi. Mahkeme ayrıca Deniz Bulutsuz‘un çenesindeki yara izinin kalıcı olup olmadığı konusunda rapor alınmasına hükmetti. Suç aleti sayılan abajurun silahtan sayılıp sayılamayacağının tespiti için bir sonraki celse getirilmesine karar veren mahkeme, Ozan Güven’in duruşmalardan vareste (duruşmalara gelme zorunluluğu kalktı) tutulmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler