Ana SayfaÜnlüler​Demet Şener, “Yerlerde Sürünerek Ağladım”

İlgili Postlar

​Demet Şener, “Yerlerde Sürünerek Ağladım”

İbrahim Kutluay ile örnek bir evliliği olan ve 12 yıl boyunca bu evliliği sürdüren Demet Şener, ayrılığın ardından ilk defa bu kadar net konuştu. Özel bir röportajda evlilik ve boşanma ile ilgili konularda detaylı bir şekilde açıklamalar yapan Demet Şener, “Yerlerde sürünerek ağladım” diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti.

12 Yıllık Evlilik İhanetle Bitti

12 yıllık evliliğin ihanetle bitmesini kaldıramayan ünlü model, hiçbir zaman böyle bir şeye ihtimal dahi vermediğini söyledi. Bu olaylar sırasında İbrahim Kutluay’a çok büyük bir aşk beslediğini hem ailesinin yıkılması hem de çocuklarının olması nedeniyle durumun kendisini çok daha zorladığını dile getiren Demet Şener, “Yerlerde sürünerek ağladığım günler oldu. Ama kalkıp, gözyaşlarımı silip çocuklarımı antrenmanlarına götürüyordum.” dedi.

“Hemen Dava Açtım”

1 yıldan beri süren davada boşanma duruşmalarına katılan ünlü model, olayı duyar duymaz hemen boşanma davası açtığını söyledi. Özellikle aldatmanın ortaya çıkmasından evvel benzer dedikodular duyduğunu itiraf eden Demet Şener, böyle bir şeye ihtimal vermediği için normal hayatlarına devam ettiklerini dile getirdi. Ünlüler için benzer dedikoduların her zaman olacağını belirten Demet Şener, bu nedenle de o dönemdeki aldatma dedikodularına kulak asmadığını söyledi.

“Yeniden Bir Araya Gelemeyiz”  

Demet Şener, yeniden barışma ihtimalinin de olmadığını söyledi. İbrahim Kutluay’ın bir defalık bir şey yaşamadığını dile getiren Şener, uzun bir ilişkinin ortaya çıktığını ve böyle durumda da birlikte olamayacaklarını söyledi.

Demet Şener Kimdir?

İbrahim Kutluay Kimdir?​

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler