Ana SayfaÜnlülerSibel Kekilli Taciz Mesajlarına Sitem Etti

İlgili Postlar

Sibel Kekilli Taciz Mesajlarına Sitem Etti

Rol aldığı filmlerdeki cesur sahneleri ile akıllara kazınan Sibel Kekilli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son açıklama ile gündem yarattı. Sosyal medya hesapları üzerinden sürekli cinsel içerikli mesajlar aldığını ve bu durumun kendisini çok rahatsız ettiğini dile getiren ünlü Sibel Kekilli taciz mesajlarına sert bir şekilde yanıt verdi.

“İlk Ve Son Defa Cevap Veriyorum”

Instagram hesabı üzerinden paylaştığı yazılı açıklama ile bu konuda ilk ve son defa konuşacağını söyleyen Sibel Kekilli, destekleyen herkese de teşekkürlerini iletti. “Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere edemeyeceğim” diyerek kendisine karşı özel mesaj alanında nasıl bir yaklaşım olduğunu söyleyen Sibel Kekilli, bu tip kişilere karşı oldukça kızgın olduğunu dile getirdi. Kendini Müslüman olarak tanıtan kişilerin kimseye karşı saygı duymadığını dile getiren oyuncu, “Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve haset dolusunuz” dedi.

“Hesabımı Takip Etmeyin!”

Açıklamasının son kısmında sert ifadeler kullanmaktan çekinmeyen Sibel Kekilli, bu tip düşüncelere sahip kişilerin kendisini takip etmesini istemediğini söyledi. Kekilli, “Defolun gidin! Lütfen hesabımı takip etmeyi bırakın” dedi.

Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bu metin, kısa süre içerisinde sosyal medyanın tek gündem maddesi oldu. Pek çok kişi ve Sibel Kekilli sevenler, bu açıklamaya destek vererek kişilerin tercihleri ve hayat tarzlarından dolayı eleştirilemeyeceğini ve bu tip davranışlara maruz kalamayacağını ifade etti.​

Sibel Kekilli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler