Ana SayfaÜnlülerDuyanları şok eden itiraf Amanda de Cadenet'ten geldi!

İlgili Postlar

Duyanları şok eden itiraf Amanda de Cadenet’ten geldi!

45 yaşındaki Amanda de Cadenet duyanları şoke edecek bir itirafta bulundu. 1991 senesinde evlendiği John Taylor’ı ünlü bir oyuncuyla aldattığını itiraf etti. Aldatma olayını ve o süreçte yaşananları Amanda de Cadenet’in kullandığı ifadelerle haberimizde okuyabilirsiniz.

John Taylor’ın eski karısı Amanda de Cadenet’ten beklenmedik bir itiraf geldi. Bir döneme damga vuran Duran Duran grubunun üyelerinden John Taylor’ın eski karısı Amanda de Cadenet bir kitap çıkardı.   Bu durum sıradan bir olay gibi gözükse de içeriği öyle değil. Kısa süre önce Amanda de Cadenet kaleminden piyasaya çıkan It’s Messy; Essays on Boys, Boobs, and Badass Women adlı kitapta yıllar önce yaşadıklarını bütün açıklığıyla itiraf etti.
“İki aylık hamileyken aldattı.”
Şu anda 45 yaşında olan Amanda de Cadenet, henüz 15 yaşındayken şöhrete kavuşmuştu. Yıllar önce dönemin en gözde müzik gruplarından Duran Duran’ın üyelerinden John Taylor ile evlenen Cadenet 19 yaşındayken de anne oldu. Erken yaşta anne olma adayı Amanda de Cadenet, bebeğine iki aylık hamileyken yine aynı dönemin en gözde aktörlerinden Keanu Reeves ile bir gecelik ilişki yaşadığını yeni yayınlanan kitabı “It’s Messy; Essays on Boys, Boobs, and Badass Women”da anlattı. Yıllar önce yaşananları ünlü aktör ile bir sohbet programı sırasında tanıştığını anlatan Amanda de Cadenet o an hissettiklerini de “ilk görüşte aşk” olarak tasnif etti. Duyanları şoke etti!

Dünyaya getirdiği için pişman değil!

Amanda de Cadenet, bekaretini henüz 15 yaşındayken bir taciz sonucu kaybettiğini kitabında anlatarak başlar.
Amanda de Cadenet, o anları “It’s Messy; Essays on Boys, Boobs, and Badass Women” adlı kitabında şu ifadelerle anlattı: “Keanu Reeves’i gördüğüm anda “kaç tane hamile kadının ilişkisi olabilir ki” diye düşündüm. Yeni tanıştığım bir erkekten böylesine etkilenmiş olmak beni şaşırtmıştı.” Amanda de Cadenet, müzisyen John Taylor’dan dünyaya gelen çocuğu için ise “Onu dünyaya getirmeyi planlamıştık ve o bu hayatım boyunca yaptığım en güzel şey” ifadeleriyle çocuğunu dünyaya getirişinden pişmanlık duymadığını belirtti.
Amanda de Cadenet kocası John Taylor’dan boşandıktan sonra da bir süre Keanu Reeves ile flört etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler