Ana SayfaÜnlülerKuşum Aydın Çocuk İstiyor!

İlgili Postlar

Kuşum Aydın Çocuk İstiyor!

Uzun zamandan beri gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Kuşum Aydın, yeni şarkısıyla iddialı bir dönüş yaptı. Müzik dünyasında “Çika Çika” adlı şarkısıyla giriş yapan sanatçı, özel röportajıyla da şimdiden konuşulmayı başardı.

Mankenlerle Pozu Çok Konuşulacak

Yeni şarkısı için çalışmalarına devam eden Kuşum Aydın, şarkısı için çektirdiği fotoğraflarda mankenlerle dudak dudağa görüntülendi. Röportajında yaşamıyla ilgili önemli açıklamalar yapan sanatçı, uzun zamandan beri gözlerden uzak kalmasının psikolojik olduğunu ve hiçbir şey yapmak istemediği bir döneme girdiğini ifade etti. Bu durumu açık yüreklilikle dile getiren Kuşum Aydın, bazı insanların kendini piyasada istemediğini ve bu nedenle de araya birilerini sokarak kendisini engellediğini iddia etti.

“İntikam Vakti”

Kendisine yapılan haksızlıklara karşı mücadele edecek gücü bulduğunu ve artık intikam almak istediğini söyleyen Aydın, “Şimdi intikam vakti” diyerek adeta kendisine karşı kötülük yapanlara da sert bir mesaj gönderdi. Bazı sanatçıların desteği ile yeniden ayağa kalktığını belirten sanatçı, şu an için her şeyi yoluna koyduğunu ve mutlu olduğunu da dile getirdi.

Evlilik noktasında hiçbir şekilde istekli olmadığını fakat artık yenilendiğini söyleyen Kuşum Aydın, çocuk sahibi olmak istediğini de söyledi. Bu açıklamalarla gündeme gelerek oldukça dikkat çeken Kuşum Aydın, evlilik noktasında detay vermedi. Sanatçının şu anda bir ilişki içerisinde olup olmadığı merak edilse de bu sorulara da yanıt vermeyen Kuşum Aydın, yeni şarkısıyla birlikte uzun bir süre gündemde kalacak gibi duruyor.​

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler