Ana SayfaÜnlülerÖnce Kardeşim Sonra Ben Diyen Deniz Seki Düğün Tarihi Verdi

İlgili Postlar

Önce Kardeşim Sonra Ben Diyen Deniz Seki Düğün Tarihi Verdi

Geçtiğimiz akşam, Bodrum Antik Tiyatro’da verdiği konser ile sevenleriyle bir araya gelen Deniz Seki, özel hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı.

3 yıllık bir aranın ardından yeniden Bodrum’da sahne alan Deniz Seki’nin konserine ünlüler dünyasından pek çok önemli isim katıldı. Deniz Seki’yi konserinde yalnız bırakmak istemeyen ünlüler, konser salonunda seyircilerin ilgisiyle karşılaştı. Konser öncesinde magazin muhabirleriyle bir araya gelen ünlü sanatçı, evlilik konusundaki soruları açık yüreklilikle yanıtlayarak müjdeyi verdi. Cezaevinde kaldığı dönemlerde en çok şarkı söylemeyi ve sevenleriyle bir araya gelmeyi özlediğini belirten Deniz Seki, kötü günlerin geride kaldığını ifade etti.

İlk Önce Kardeşim Evlenecek

Evlilik noktasında istekli olduğunu net bir şekilde ifade eden Deniz Seki, “Önce kardeşim” dedi. 5 Kasım’da sanatçının kardeşi Serkan Seki dünya evine girecek. Bu tarih sonrasında ise ünlü sanatçının evlilik noktasında karar alabileceği ifade edildi.

Sevilen Şarkılarını Söyledi

Kısa röportajın ardından sahne alan Deniz Seki, sevilen şarkılarını seslendir. Suya Hapsettim, Bu Sevda Bu Şehir’e Sığmaz, Masal, Nerelerdeydin ve Canımın Acısını Ben Bilirim gibi sevilen şarkılarıyla sahnede yer alan Deniz Seki, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sevenlerinin desteği karşısında zaman zaman duygulanan sanatçı “Sizleri alkışlarınızı, buradaki dostlarımı gerçekten çok özledim. Bugün beni yalnız bırakmadığınız için size çok teşekkür ediyorum. Güzel bir gece olsun” dedi.

Deniz Seki konserlerine devam edecek.

Deniz Seki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler