Ana SayfaDizilerRamo 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Ve Ailesinin Ölüm Emri Veriliyor!

İlgili Postlar

Ramo 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Ve Ailesinin Ölüm Emri Veriliyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 39. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Sibel, Kaptan’ın evini gözetlerken yakalanır. Cavidan, Sibel’i kendisinin çağırdığını söyleyip onu kurtarır. Ramo, Silahtar’a paraları teslim eder. Doğu, onların eline düşer. Ramo, Doğu’yu kurtarıp Silahtar’ın deposunu paralarla birlikte patlatır. Ramo 39. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo ve ailesinin ölüm emri veriliyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Ve Ailesinin Ölüm Emri Veriliyor!

Ramo 39. bölüm 1. fragmanında; Ramo, Şerif’in elinden kurtulmayı başarıyor. Hemen, Tezel’in hayatını kurtarması için Hasan’ı arıyor. Masa toplanıyor ve Ramo, hain ilan ediliyor. Verilen karara göre Ramo’nun, tüm ailesinin öldürmesi ilan ediliyor.

İşte Ramo 39. bölüm 1. fragmanı…

RAMO 38. BÖLÜM ÖZETİ!

Sibel, Doğu’nun annesinin izini bulur. Ancak gözetlediği ev Kaptan’ın evi çıkar. Doğu’nun annesi de Kaptan’ın karısı çıkar. Kaptan, Ramo’yu çağırıp karısını kendi evini gözetlerken yakaladığını söyler. O sırada Cavidan aşağı inip Sibel’i kendisinin çağırdığını, onunla vakıfta tanıştıkları yalanını söyler.

Kaptan, bu işe pek inanmayıp araştırma yapmaya başlar. Cavidan Sibel’e, kesinlikle Doğu’nun annesi olduğunu bilinmesini istemediğini söyler. Ertesi gün Sibel’i, vakfa çağırıp Kaptan’ın şüphelenmemesi için onun üyelik işlemlerini yapar. Ramo, paraları Silahtar’ın adamı olduğunu söyleyen birine Kaptan’ın da talimatıyla teslim eder.

Kendisi dönmek için yola çıkar. Doğu ve adamları Silahtar’ın paralarını ele geçirmek için pusu kurar. Ancak o pusuya kendileri düşer. Tüm adamları ölür. Doğu, onların eline düşer. Silahtar, kendisine pusu kuranların Serden Geçtiler’in işi olduğunu anlar. Ramo, Doğu’yu kurtarmak için geri döner.

Onu kurtarıp Silahtar’ın deposunu ateşe verir. Silahtar, durumu öğrenip Kaptan’ı arar ve Serden Geçtiler’in deposunu paralarla birlikte yaktığını söyleyip, onun yanına gitmek için yola koyulur. Ramo, Sarraf’ın öldüğünü öğrenir. Ona bıraktığı mesajı Şerif’ten alır. Şerif, Sarraf’ın bile lafını dinlediği bir adamın olduğunu bildiği için Tezel’i kullanır.

Tezel, Ramo’yu arayıp Sarraf’ı öldürenin Savaş olduğunu söyler. Şerif, Tezel’in yanında o kişinin gelmesini bekler. Nehir, Sibel’i takip edip onun Doğu’nun annesini bulduğunu düşünür. Cavidan’ı onun yanında görüp onu takip edip evini öğrenir. Doğu’yla konuşup onu alıp annesinin olabileceği eve götürür.

Ramo, Silahtar’la konuştuktan sonra onların yanından ayrılır. Silahtar’ın yanındaki adam Doğu’yu tanır. Doğu, Nehir’le birlikte Kaptan’ın evine girer. Herkes Ramo ile Doğu’nun, Serden Geçtiler’den olduğunu düşünüp şok olur. Şerif’de, karşısında Ramo’yu görünce hayli şaşırır. Ramo’nun çevresini Şerif’in silahlı adamları çevirir.

Ramo 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Şerif’in Tuzağına Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler