Ana SayfaÜnlülerZuhal Topal'ın Acı Günü

İlgili Postlar

Zuhal Topal’ın Acı Günü

Birkaç gün önce Türkiye büyük bir deprem felaketiyle sarsıldı. Kurtarma çalışmaları son hız devam ederken ülkenin dört bir yanından acı haberler gelmeye devam ediyor. Yürek burkan bir haberde Zuhal Topal’dan geldi. Ünlü sunucu dayısını ve ve kuzenini depremde kaybettiğini açıkladı. Zuhal Topal’ın acı günü sevenlerinin de içini burktu. İşte detaylar;

Zuhal Topal Ölüm Haberini Sosyal Medyadan Paylaştı

Tüm Türkiye enkaz yerlerinden gelecek iyi haberleri beklese de ardı ardına acı haberler gelmeye devam ediyor. Bu haberlere bir yenisi de ünlü sunucu Zuhal Topal’dan eklendi. Depremin 3. günü neredeyse bitmek üzereyken Zuhal Topal sosyal medya üzerinden dayısını ve kuzenlerini kaybettiğini açıkladı.

Zuhal Topal’ın Acı Günü

Instagram hesabından dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybettiğini açıklayan ünlü isim paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Kurtarma ekibi dayım ve kuzenimin cansız bedenlerine ulaştılar. Acıma öfkem, yasıma geride kalanlar için umudum karıştı. Allah’ım yaşam savaşı verenlerini kurtulan tüm vatandaşlarımızın ve canla başla çalışan tüm ekiplerin yardımcısı olsun. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun”

“Bu Acının Tarifi Yok”

Hayatını kaybeden arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafları da yayımlayan Topal fotoğrafa “Bu acının tarifi yok! Giden her can bizim ama daha 2 ay evvel tüm hafta beraber sohbet ettiğimiz, hayatından geçtiğimiz gencecik dünya iyisi Levent’in kaybı yüreğimi dağladı. Allah’ım ailesine sabırlar versin. Rabbim yakınlarını kaybeden herkese güç, derman, sabır ihsan eylesin” mesajını düştü.

Taziye Mesajları Yağdı

Ünlü sunucunun paylaşımından sonra sevenleri acısına ortak oldu. Sosyal medya üzerinden binlerce taziye mesajı gönderilirken fan sayfaları da Zuhal Topal’a baş sağlığı dileyerek acı haberi sosyal medya hesaplarında paylaştılar. Bizde magazinhaberleri.com ailesi olarak hem Zuhal Topal’a hem de depremde yakınlarını kaybeden herkese baş sağlığı diliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler