Ana SayfaÜnlülerZuhal Topal Açtığı Davadan vazgeçmedi!

İlgili Postlar

Zuhal Topal Açtığı Davadan vazgeçmedi!

Zuhal Topal, hafta için her gün gündüz kuşağında ekranlara gelen; Fox TV ekranında Zuhal Topal’la Sofrada programına imzasını atmaktarak büyük beğeni toplamaktadır. Programını başarıyla sürdüren güzel isim Zuhal Topal, ekranda geçtiğimiz senelerde izdivaç programı yapmaktaydı. Zuhal Topal, kimle neden davalık oldu? Zuhal Topal’ı davadan döndürmeyen sebep ne?Dava nasıl sonuçlandı?  Zuhal Topal’ın son yaşadıkları ve dava hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Zuhal Topal’a dava açtıran olay!

Fox TV ekranında Zuhal Topal’la Sofrada programı öncesinde; bazı izdivaç programlarının birisine damat adayı olarak katılan Zekeriya Atak, “Türkiye Şehit Verdi, Siz Burada Oynadınız” diyerek tepki göstermiş ve programı terk etmişti. Ünlü sunucunun bu tepkisi sosyal paylaşım platformlarında da oldukça fazla konuşulmuştu.

Dava nasıl sonuçlandı?

Ünlü sunucu Zuhal Topal’ın konuyu mahkemeye taşımasının ardından Zekeriya Atak’ın 10 bin TL tazminat ödemesi kararı çıktı. Zekeriya Atak, davanın vermiş olduğu tazminat  hakkında işsiz olduğunu söyleyerek; “Ben bu parayı nasıl ödeyeceğim, nasıl bulacağım?” ifadelerini kullanarak isyan etti.

“Allah’a havale ediyorum…”

Zuhal Topal’ı ve Zekeriya Atak’ı davalık eden olayda neler yaşnmıştı hatırlayalım; 3 yıl önce yaşanan olayda Solmaz gelinin programda sürekli oynaması ve o sırada da şehit haberlerinin gelmesi üzerine Zekeriya Atak, “Türkiye’de o kadar şehitlerimiz var siz burada göbek atıyorsunuz, göbek attırıyorsunuz” diyerek yayını terk etmişti. Atak, “Ben artık Zuhal Topal’ı Allah’a havale ediyorum” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler