Ana SayfaÜnlülerZuhal Topal'dan yeni program müjdesi! Hangi kanalda, hangi programı sunacak?

İlgili Postlar

Zuhal Topal’dan yeni program müjdesi! Hangi kanalda, hangi programı sunacak?

Zuhal Topal’dan yeni program müjdesi! Hangi kanalda, hangi programı sunacak? İzdivaç programlarının ardından sessizliğe gömülen Zuhal Topal, yeni program müjdesi ile ortaya çıktı. Zuhal Topal hangi programı sunacak? Programın formatı ne olacak? Zuhal Topal’ın yeni programı hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Zuhal Topal makyajsız fotoğraf modası için ne dedi?

Zuhal Topal sessizliğini bozdu

Ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, uzun süre izdivaç programı sunuculuğu yapmıştı. Ancak, izdivaç programlarının yayından kaldırılmıştı. Topal, izdivaç programlarının yayından kaldırılmasının ardından adeta sessizliğe gömülmüştü.

Zuhal Topal kimdir?

Zuhal Topal ekranlara geri dönüyor

İzdivaç programının ardından herhangi bir projede yer almayan ve ortalarda görünmeyen Zuhal Topal, sonunda sessizliğini bozdu. Zuhal Topal, yeni program müjdesini verdi.

Zuhal Topal’ın ekibi hazır

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü sunucu Zuhal Topal, paylaşımına “Ekip, zehir, hazırlıklar tam gaz. Sürprizlere hazır ol” notunu ekledi.

Zuhal Topal hangi programı sunacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Zuhal Topal’ın yeni program formatının yemek yarışması formatında olacağı iddia edilirken, henüz hangi kanalda yayın yapacağı belirtilmedi.

İşte Zuhal Topal’ın müjdeli paylaşımı

Ünlü sunucu Zuhal Topal, geçtiğimiz yıllarda izdivaç programı sunuyordu. İzdivaç programları yayından kaldırılınca herhangi bir projede yer almamış ve dinlenmeye çekilmişti. Uzun zamandan beri sessizliğe bürünen Zuhal Topal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni bir proje hazırlığında olduğunun müjdesini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler