Ana SayfaÜnlülerHakan Akkaya'ya dolandırıcılık suçlaması!

İlgili Postlar

Hakan Akkaya’ya dolandırıcılık suçlaması!

Hakan Akkaya’ya dolandırıcılık suçlaması! Ünlü modacı Hakan Akkaya hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Hakan Akkaya’nın, iş ortaklığı kuracağı vaadi ile birinin parasını aldığı iddia edildi. Akkaya, icraya verildi. Detaylar haberimizde…

Hakan Akkaya’dan 2018 Yaz Trendleri

Hakan Akkaya hakkında bomba iddia: Paramı geri ödemedi

Moda dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Hakan Akkaya hakkında magazin gündeminde bomba etkisi yaratan bir iddia ortaya atıldı. Hakan Akkaya’nın, O. G. isimli bir kişinin, iş ortaklığı kuracağı vaadi ile parasını aldığı ve geri ödemediği iddia edildi.

Hakan Akkaya kimdir?

Hakan Akkaya parayı geri ödemedi mi?

O. G. isimli kişinin Hakan Akkaya’nın banka hesabına 56 bin lira para gönderdiği, iş ortaklığının gerçekleşmemesi üzerine paranın 16 bin lirası iade ettiği, geriye kalan 40 bin liranın beş aya bölünerek eşit miktarlarda ödenmesi şartı ile taraflar arasında anlaşmaya varıldığı, ancak Hakan Akkaya’nın anlaşmaya uymayıp 37 bin lirayı ödemekten vazgeçtiği ve O. G.’nin de paranın tahsili için icra takibi başlattığı iddia edildi.

Hakan Akkaya iddiaları ve icra takibini reddetti

Hakan Akkaya’nın, O. G. isimli kişinin iddialarını ve icra takibini reddettiği, O.G. ile iş ortaklığı planının olmadığını iddia ettiği ve alınan paranın delil olarak gösterilmesine itiraz ettiği iddia edildi. Hakan Akkaya, kendisinin tekstil atölyeleri olduğunu, O.G. isimli kişinin ise inşaat sektöründe olduğunu ve bu nedenle de kendisi ile herhangi iş ortaklığı kurmasının mümkün olmadığını iddia ettiği öğrenildi.

İtirazın iptali davası açtı

O. G.’nin, Yargıtay tarafından bozulan davaya tekrar itiraz ettiği ve Asliye Hukuk Mahkemesi’ne giderek itirazın iptali davası açtığı öğrenildi.

Hakan Akkaya, moda dünyasının önde gelen isimlerinden bir tanesidir. Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın dikkatini çeken bir modacıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler