Ana SayfaKimdirHakan Akkaya kimdir?

İlgili Postlar

Hakan Akkaya kimdir?

Hakan Akkaya kimdir? Moda dünyasının iddialı isimlerinden biri olan Hakan Akkaya kimdir? Hakan Akkaya nerede ve ne zaman dünyaya geldi, aslen nereli, burcu ne, ne iş yapıyor? Hakan Akkaya hakkında merak edilen her şeyi sizler için araştırdık ve bir araya getirdi. Hakan Akkaya kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Hakan Akkaya kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi, aslen nereli?

Hakan Akkaya, 23 Temmuz 1982 tarihinde Ordu’da dünyaya geldi. Bir kız kardeşi var. Hakan Akkaya, maddi durumu oldukça iyi, hatta zengin bir ailenin çocuğudur. Hakan Akkaya, Ordu’da turizm ve İnşaat işleri ile ilgilenen babasını henüz 21 yaşındayken kaybetti. Akkaya, ilkokul ortaokul ve lise öğrenimini Ordu’da tamamladı. Üniversite eğitimi için ise, Ankara’ya gitti.

Ankara’da Ankara Bilkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde üniversite eğitimine başlayan Hakan Akkaya, okulun ikinci yılında ayrıldı ve moda tasarımı eğitimi almaya karar verdi. İstanbul’a taşınan Akkaya, İstasyon Sanat Merkezi, Moda Tasarımı Bölümü’nde moda eğitimi almaya başladı.

Hakan Akkaya’nın burcu ne?

23 Temmuz günü dünyaya gelen Hakan Akkaya’nın burcu, Aslan burcudur.

Hakan Akkaya’nın kariyeri

Hakan Akkaya, henüz 21 yaşındayken moda kariyerinde ilk önemli adımlarını atmaya başladı. İlk olarak erkek, kadın koleksiyonları hazırlayan Akkaya’nın ilk işi ‘Batik Örme’ oldu. Kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başlayan Hakan Akkaya, Boyner Holding ve Sarar gibi büyük markalar ile çalışmaya başladı. Sonrasında, GFabrika markası için çalışmaya başladı.

Kendi markasını yaratmaya karar veren modacı Hakan Akkaya, 2005 yılında Nişantaşı’nda home ofis olarak “Hang by Hakan Akkaya” adında bir marka yarattı.

Ünlü modacı Hakan Akkaya, şu anda birbirinden ünlü sanatçılar, iş dünyasının önemli isimleri, Dubai şeyhlerinin vazgeçemediği bir isim haline geldi. Çalışmaları, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın ilgisini çekiyor.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler