Ana SayfaÜnlülerAslı Tandoğan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

İlgili Postlar

Aslı Tandoğan’ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Aslı Tandoğan’ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! İkinci bebeğini kucağına almaya hazırlanan ünlü oyuncu Aslı Tandoğan, bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Aslı Tandoğan’ın kızı mı, yoksa oğlu mu olacak? Detaylar haberimizde…

Aslı Tandoğan’dan Müjdeli Haber!

Aslı Tandoğan ikinci bebeğine hamile

En son Yuvamdaki Düşman isimli, reyting rakamlarına yenik düşerek ani bir kararla final yapan dizide rol alan ünlü oyuncu Aslı Tandoğan, bebek bekliyor. İkinci bebeğine hamile olan güzel oyuncu, güzel haberi geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından eşi ve oğlu ile birlikte yaptığı bir paylaşıma düştüğü not ile duyurmuştu. Aslı Tandoğan, paylaşımına “Ailemize yeni bir üye geliyor.” notunu eklemişti.

Aslı Tandoğan kimdir?

Aslı Tandoğan bebeğini kucağına almak için gün sayıyor

Şu sıralar beş aylık hamile olan, ikinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Aslı Tandoğan, önceki gün oğlu Atlas ile birlikte Kanyon’da basın mensuplarının objektifine takıldı.

Aslı Tandoğan’ın bebeğinin cinsiyeti ne? İsmi ne olacak?

Oğlu Atlas ile birlikte görüntülenen Aslı Tandoğan’ın keyfinin yerinde olduğu dikkat çekerken, bebeğinin cinsiyetinin belli olduğunu söyledi. Aslı Tandoğan, bir kız bebek dünyaya getireceğini açıkladı. Ünlü oyuncu, isim konusunda henüz karar vermediklerini ifade etti.

Oğluyla zaman geçiriyor

Hamileliğin tadını çıkaran Aslı Tandoğan, “Şimdilik Atlas ile bol bol vakit geçiriyoruz.” diye konuştu. Aslı Tandoğan, kız olacağını açıkladığı ikinci bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.

Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranan isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Aslı Tandoğan, son olarak geçen sezon SHOW TV ekranlarında yayınlanan Yuvamdaki Düşman isimli dizide rol almıştı. Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç ve Aslı Tandoğan gibi birbirinden ünlü ve tecrübeli oyuncuların rol aldığı dizi, reyting rekorlarına yenik düşerek ani bir kararla final yapmıştı. Geçtiğimiz sezon ardı ardına gelen final haberlerinden bir tanesi de Yuvamdaki Düşman isimli dizi olmuştu. İddialı bir başlangıç yapan Yuvamdaki Düşman dizisi, final yapmaya mecbur kalan diziler arasında yerini almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler