Ana SayfaDizilerZuhal Topal’da Yeni Bir Hanife Mi Doğuyor?

İlgili Postlar

Zuhal Topal’da Yeni Bir Hanife Mi Doğuyor?

Star TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la programında farklı bir tartışma başladı.

Daha önce Hanife’nin talip olduğu Serkan için talip olarak Türkiye’ye gelen ve Hanife ile oldukça benzer yanları bulunan Öznur, Hanife’yi taklit etmekle suçlandı. Geçtiğimiz gün bu konuda yoğun bir şekilde eleştiri yapılırken Öznur, tüm bu eleştirilere canlı yayında yanıt verdi.

Özür Diledi!

Heyecanlı bir kişiliği olduğunu söyleyen Öznur, bu nedenle davranışlarının abartılı bulunabileceğini söyledi. Ekranlara böyle görüntülerin yansımış olması nedeniyle tüm izleyenlerden özür dileyen Öznur, Hanife’yi taklit etme iddialarını ise reddetti.

Hanife’yi hiçbir şekilde taklit etmediğini ve Hanife ile kendini özleştirmediğini belirten Öznur, tüm iddialara karşın bu taklit olayının kendisi ile yakışmadığını belirti. Stüdyoya gelirken Serkan’a talip olarak geldiğini hatırlatan Öznur, Serkan’a karşı yoğun hislerinin olduğunu da söyledi. Serkan’ın kendisine karşı olumlu yaklaşmaması halinde çok üzüleceğini de söyleyen Öznur, bu konuda Serkan’dan bir şans istedi.

Stüdyoda yaşanan bu tartışmaların ardından çift görüşmesini sürdürürken gözler Serkan’a çevrildi. Bugüne kadar pek çok ilişkiye iyi bir başlangıç yapmasına rağmen ilişkisini iyi bir şekilde sürdüremeyen Serkan, Öznur için net bir cevap vermedi. Öznur’u tanımaya devam edeceğini ve kararını daha sonra açıklayacağını söyleyen Serkan, bu açıklamaları ile birlikte Öznur için de bir umut yarattı. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak programda Serkan’ın Öznur için kesin bir karar vermesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler