Ana SayfaDizilerCesur Yürek Final Yapıyor!

İlgili Postlar

Cesur Yürek Final Yapıyor!

Show TV’de oldukça iddialı tanıtımlar ile yayın hayatına başlayan Cesur Yürek final kararı nedeniyle yayın hayatına son verecek.

Özellikle Kurtlar Vadisi serisi sonrasında Show TV yeni bir dizi ile sezona giriş yapmak istedi. Cesur Yürek adı verilen yeni dizi, fragmanları ve sezon öncesindeki tanıtımları ile oldukça ilgi çekse de dizinin yayınlanmaya başlamasının ardından izleyenler diziye çok fazla ilgi göstermedi.

Fark film tarafından yapımcılığın üstlendiği filmde Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Rüveyda Öksüz gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor. Türkiye ve uluslararası siyasetteki konuların ele alındığı dizide, bugüne kadar seyircilerin dikkati çekilemediği gibi dizide yayınlanan bölümler nedeniyle RTÜK tarafından da diziye ceza kesildi.

RTÜK Cezası Cesur Yürek Final İçin Etkili Oldu mu?

RTÜK geçtiğimiz günlerde yaptığı yazılı açıklamada Cesur Yürek adlı dizideki sahneler nedeniyle ceza kesilmesine karar verildiği belirtti. Dizinin tepki çeken sahnelerinde acil bir ameliyat sırasında hekimler silahla tehdit edilmiş, hekimlere hakaret edilerek sağlık personelleri darp edilmişti. Hekimlerin küçük düşürüldüğüne karar veren RTÜK, şikayetlerin değerlendirdiğini ve kanala 711 bin 834 lira idari para cezasının verileceğini söyledi. Özellikle oldukça yüksek olan bu ceza tutarının kanala verilmesi, dizisinin yayın hayatını sürdürmesinde de oldukça olumsuz bir etki yarattı. Yapılan açıklamalara göre dizisinin 21. Bölüm sonrasında ekranlara veda edeceği belirtildi. Bu bakımdan Cesur ve Yürek için son bölümler önümüzdeki haftalarda yayınlanacak ve ardından dizi ekranlara veda edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler