Ana SayfaDizilerAnne Dizisi 18. Bölüm Fragmanıyla Dikkat Çekti!

İlgili Postlar

Anne Dizisi 18. Bölüm Fragmanıyla Dikkat Çekti!

Her Salı akşamı Star TV’de yayınlanan Anne dizisi 18. Bölüm ile bu akşam ekranlara gelecek.

Anne dizisi 18. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra olayların giderek karıştığı görülürken, dizinin yeni bölümü oldukça merak edilmeye başlandı.

Anne Dizisi 18. Bölüm Nasıl Geçecek?

Anne dizisi 18. bölüm fragmanında özellikle Zeynep ve Şule’nin Turna’yı alabilmek adına Cengiz ile yaptığı pazarlık ekranlara getirildi. Fakat bu pazarlık sırasında Sinan Komiser’in de olay yerinde olması ve duruma müdahale etmesi tatsız olayların yaşanmasına neden olacak. Sinan Komiser pazarlık aşamasında ortaya çıkarken dur ihtarına uymayan Cengiz’i vurması olayların yeniden karışmasına yol açacak.

Yayınlandığı ilk günden itibaren duygu dolu anlar nedeniyle oldukça dikkat çeken ve izleyenlere duygusal anlar yaşatan Anne dizisinin yeni bölümünde farklı gelişmeler de yer alacak. Özellikle yıllardan beri görüşmeyen ve annesini çok büyük yaşta öğrenen Zeynep’in, annesi Gönül’e karşı mesafeli davranması, Gönül’ün oldukça üzülmesine yol açacak.

Ağır bir hastalık yaşayan Gönül, bu konuda üzüldüğü gibi Zeynep’in kendi yanında olmasını istiyor. Fakat giderek araları açılan anne ve kızın bir araya gelmesi oldukça zor görünüyor. Dizide diğer dikkat çeken nokta ise Turna’nın çok küçük yaşta olmasına rağmen çok ağır olaylar yaşaması. Dizinin ilk bölümünden itibaren kötü bir evde yaşayan ve anne babasından şiddet gören Turna, Zeynep’in kendisine uzattığı yardım eli ile yeni bir hayat kurmaya çalışır. Fakat bu beklenildiği kadar kolay olmayacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler