Ana SayfaDizilerKalbimdeki Deniz 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Kalbimdeki Deniz 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kalbimdeki Deniz 20. bölüm fragmanı ile oldukça dikkat çekti. Cumartesi akşamları yayınlanan ve yayınlandığı akşamlarda oldukça dikkat çeken Kalbimdeki Deniz geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü sonrasında yeni bölüm fragmanı ile ekranlara gelmeye devam etti.

Kalbimdeki Deniz 20. Bölüm Fragmanı İle Olaylar Karışıyor!

Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile yeni bölümde yaşanacak olaylar hakkında bilgi alınması mümkün olurken, özellikle Hülya’nın yaşayacakları dikkat çekiyor. Yaptığı hatalar nedeniyle köşeye sıkışan Hülya’nın hayatının kabusa döndüğü net bir şekilde görülüyor. Ayrıca Deniz Diyar’a karşı mesafe koymaya karar verirken Deniz ve Diyar arasında da soğuk rüzgarlar esiyor.

Sakatlık numarası yapan Artuk ise bu numarasını çok daha fazla sürdüremiyor. Hülya onun gerçekte sakat olmadığını öğrendikten sonra resti çektiği gibi ondan uzaklaşmaya çalışıyor. Dizinin 20. yeni bölümü ile birlikte bu anlar ekrana getirilecek. 11 Mart 2017 Cumartesi akşamı FOX TV’de yayınlanacak olan Kalbimdeki Deniz yine izleyenleri ekranlara bağlayacak.

20. bölüm 1. tanıtımı olarak yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hakan Eratik, Sebahat Kumaş gibi isimlerin olduğu Kalbimdeki Deniz, cumartesi akşamlarında yayınlanmasına rağmen oldukça yüksek izlenme oranları almayı başardı. Dizinin reyting oranlarının yüksek olması daha fazla ön plana çıkarılmasını sağlarken bu sezon ekranlarda olmasının da garantilenmesini sağladı. Dizi için önümüzdeki sezonlar için görüşmelere devam edildiği de biliniyor. Şu an için bu sezon sonrası için kesin bir karar alınmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler