Ana SayfaDizilerParamparça 95. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Paramparça 95. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Star TV’nin sevilen dizilerinden olan Paramparça 95. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. yayınlanan yeni bölüm fragmanı sayesinde dizide yaşanacak olaylar hakkında detaylar öğrenilirken, özellikle Hazal ve Demir arasında ayrılığın yaşanıp yaşanmayacağı da merak edilmeye başlandı.

Yayınlanan yeni fragman sayesinde dizisinin yeni bölümüne dair bilgiler elde edilebilirken Paramparça 95. bölüm fragmanı da izleyenleri oldukça merak ettirdi. Dün akşam yayınlanan 94. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı kanal yönetimi tarafından paylaşılırken yeni bölümde neler olacağı daha net bir şekilde öğrenildi.

Paramparça 95. Bölüm Fragmanı İle Neler Olacak?

Paramparça 95. bölüm fragmanı ile elde edilen bilgilere göre Cihan, Hazal ve Demir arasına giriyor. Cihan’ın böyle bir hamle yapması, çiftin zorlu bir döneme girmesine neden olurken Hazal ve Demir’in ayrı kalıp kalamayacağı ve çiftin aşkını nasıl devam edeceği için merak uyandırıyor ediyor. Cihan’a karşı tepki koyar ve ondan uzaklaşmaya çalışan Ozan ise bu konuda oldukça zorlanıyor ve yeni bir hata yapılıyor.

Ebru Özkan, Erkan Petekkaya ve Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı Paramparça 95. bölümünde yine hikayedeki olayların giderek karıştığı ve kişilerin hayatlarının zora girdiği görülüyor. 95. bölüm ile ekranlara gelecek olan Paramparça, 13 Mart pazartesi akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak. 20.00 itibariyle ekranlara gelen Paramparça yayınlanan yeni bölümünün ardından fragmanı ile da izleyenleri karşılayacak. Bu bakımdan biten haftanın ardından gelecek hafta nelerin yaşanacağı da kolay bir şekilde yeni bölümün ardından öğrenilebilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler