Ana SayfaDizilerYıllar önce Hac faciasında kaybolan Fahira Kara'nın yaşadığı ev ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Yıllar önce Hac faciasında kaybolan Fahira Kara’nın yaşadığı ev ortaya çıktı!

27 yıl önce yaşanan Hac faciasında kaybolan Fahire Kara isimli Batmanlı Türk vatandaşı, yaşadığının anlaşılmasının ardından haftalardır aranıyor. Bir adam tarafından kaçırılarak yıllardır tutsak olan Kara’nın Suudi Arabistan’da yaşadığı ev ortaya çıktı. Fahire Kara’ya adı adım yaklaşılıyor. Detaylar haberimizde…

Fahire Kara, 27 yıl önce Hac vazifesini yerine getirmek üzere eşi ile birlikte kutsal topraklara gitmişti. Yaşanan Hac faciasında ağır yaralı olarak kaybolmuştu. Kendisi de ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan eşi, hastaneden çıkar çıkmaz Fahire Kara’yı aramaya başlamıştı. Ancak, bir türlü bulamadı ve öldüğünü düşünerek Türkiye’ye geri döndü. Aslında Fahire Kara, orada bir çöp toplayıcısı tarafından kargaşayı fırsat bilerek kaçırılmıştı. Uzun yıllar boyu tutsat olan Fahire Kara’nın yaşadığı bilgisi ailesine ulaşınca aile Müge Anlı’nın programına başvurdu.

Haftalardır Müge Anlı ve ekibi tarafından aranan Fahire Kara hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Her gün bir adım daha yaklaşılan Fahire Kara’nın Suudi Arabistan’da yaşadığı ev ortaya çıktı.

Müge Anlı’nın programına konuk olarak katılan Sabire isimli bir bayan, yıllardır aranan Fahire Kara’nın evinin Nur Dağı’nın ilk sokağında olduğunu söyleyerek çektiği fotoğrafları Müge Anlı ile Tatlı Sert programında paylaştı.

İşte Fahire Kara’nın Suudi Arabistan’da yaşadığı evin fotoğrafı…

Fahire Kara, Müge Anlı ve program ekibinin yanı sıra ailesi tarafından da adeta didik didik aranıyor. Ailesi, Kara’nın geri dönmesini büyük bir heyecan ve umutla bekliyor.

Müge Anlı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler