Ana SayfaDizilerİşte Benim Stilim'de Yeni Tartışma!

İlgili Postlar

İşte Benim Stilim’de Yeni Tartışma!

İşte Benim Stilim yarışmasında özellikle geçtiğimiz günkü programda hırsızlık suçlamaları yapıldı. Bugüne kadar pek çok farklı skandal ile gündeme gelen İşte Benim Stilim geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bölümünde oldukça hararetli tartışmalara sahne oldu.

İşte Benim Stilim Bahar İle Deniz Karşı Karşıya!

Bahar Candan ile Deniz’in karşı karşıya geldiği tartışmada Bahar Candan, Deniz’in kendi ayakkabılarını çaldığını söyledi. Bahar’ın bu açıklamaları sonrasında stüdyoda gergin anlar yaşanırken pek çok isim tartışmaya dahil oldu. Yarışmacılar arasında yer alan Aybüke, özellikle Deniz’in ayakkabıları aldığını gördüğünü söylemesi tartışmaların daha da hararetlenmesi neden odlu.

Jürinin devreye girmesiyle birlikte kaybolan ayakkabı aranmaya başlanırken hırsızlık olayının yaşanmadığı ve Deniz’in masum olduğu ortaya çıktı. Bu olayların ardından yarışmacı Aybüke durum hakkında yanıldığını söylerken Deniz’den özür diledi. Kısa süreli içerisinde hararetin giderek arttığı ve büyük bir tartışmanın yaşandığı çalınma olayı ile ilgili tartışma yapılan incelemeler sonrasında sona erdi.

İzleyenler Tepki Gösterdi!

Bu anların ekranlara gelmesi ve yarışmacıyı seven kişiler tarafından Deniz’in hırsızlıkla suçlanması oldukça tepki çekti. Hırsızlıkla suçlanmasını kabullenemeyen Deniz, bu suçlamalar sonrasında stüdyonun  ortasında çığlık çığlığa bağırırken bu anlar herhangi bir sansür olmadan saniye saniye ekranlara getirildi. Daha önce de programda yaşanan pek çok tartışma direkt ekranlara getirilmiş ve paylaşılmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler