Ana SayfaDedikoduZiynet Sali'nin sevgilisi evli ve çocuklu çıktı!

İlgili Postlar

Ziynet Sali’nin sevgilisi evli ve çocuklu çıktı!

Geçtiğimiz günlerde siyahi sevgilisi ile habercilerin objektifine yakalanan ünlü şarkıcı Ziynet Sali’nin sevgilisi hayal kırıklığı yaşattı. Ünlü şarkıcının yabancı uyruklu siyahi sevgilisinin evli ve iki çocuk babası olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Evli ve iki çocuklu çıktı

Aradığı aşkı siyahi sevgilisinde bulan ünlü şarkıcı Ziynet Sali, geçtiğimiz günlerde yabancı uyruklu sevgilisi ile birlikte görüntülenmişti. Sali’nin sevgilisinin evli ve iki çocuklu olduğu ortaya çıkınca şoke etti.

Evlenmek istiyordu

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt’un haberine göre; verdiği röportajda ”Artık evlenip aile kurmak istiyorum” diyerek evlenme isteğini vurgulayan Ziynet Sali, aradığı aşkı isminin Anthony Marshall olduğu öğrenilen siyahi sevgilisinde buldu.

Bu aşk nasıl başladı?

Anthony Marshall ve Ziynet Sali aşkı, Sali’nin yeni çıkaracağı albüm çalışmaları nedeni ile sık sık Londra’ya gidip İngilizce şarkısının aranjesini ve Avrupa yapımcılığını; Britney Spears, Mariah Carey gibi ünlü isimlerle de çalışan Anthony Marshall’a vermişti. Anlaşılacağı gibi, iş olarak başlayan ilişki aşka dönüştü.

Bülent Cankurt’un edindiği bilgiye göre; Sali’nin siyahi sevgilisi Anthony Marshall evli ve iki çocuk babası.

Yıllardır aradığı aşkı bir türlü bulamayan güzel şarkıcı Ziynet Sali, son olarak 2013 yılında futbolcu Hamit Altıntop ile aşk yaşamıştı. Ancak, mutluluğu yakalayamadığı için yollarını ayırmışlardı. Türklerde umduğu mutluluğu bulamayan Ziyet Sali, siyahi sevgilisi Anthony Marshall ile aşk yaşamaya başladı. Fakat; yine mutlu olamadı. Marshall, evli ve iki çocuk babası çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler