Ana SayfaDedikoduİdo'nun ameliyat izini babası İbrahim Tatlıses açıkladı! Mide borusu doğuştan tıkalıydı

İlgili Postlar

İdo’nun ameliyat izini babası İbrahim Tatlıses açıkladı! Mide borusu doğuştan tıkalıydı

İdo Tatlıses’in midesinde bulunan ameliyat izinin sırrı ortaya çıktı. Baba İbrahim Tatlıses, mide küçültme ameliyatı izi sanılan izin İdo’nun doğuştan mide borusunun tıkalı olmasından dolayı olduğu ameliyatı izi olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Mide küçültme ameliyatı izi sanılmıştı

Hızla zayıflayıp fit bir görünüme kavuşan İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta midesinde bulunan ameliyat izi mide küçültme ameliyatı izi sanılmıştı. Ancak, durum çok farklıymış. Baba İbrahim Tatlıses, ameliyat izinin çok farklı bir nedenden dolayı daha çok küçük bir bebekken olduğunu açıkladı.

İdo Tatlıses, mide borusu tıkalı olarak dünyaya gelmiş

Oğlu İdo Tatlıses’in midesindeki ameliyat izinin doğuştan mide borusunun tıkalı olmasından dolayı bebekken olduğu ameliyatın izi olduğunu açıklayarak “İdo’nun doğuştan mide borusu kapalıydı. Yediği hiçbir şey midesine gitmiyordu. Ateşi çıkıyor düşmüyordu. Evde salonun ortasını buzhaneye çevirmiştik. Doktor Gündüz Hoca da (Gedikoğlu) ‘Hemen ameliyat, fazla vakit yok’ dedi. Allah’ıma kurban olayım, oğlumun yaşayacak ömrü varmış.” diye konuştu.

İdo Tatlıses kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler