Ana SayfaDedikoduKaan Tangöze'nin konserine gelen sevgilisi ve annesi birbirinin yüzüne bakmadı

İlgili Postlar

Kaan Tangöze’nin konserine gelen sevgilisi ve annesi birbirinin yüzüne bakmadı

Kaan Tangöze’nin Harbiye Açıkhava’da düzenlenen konserini dinlemeye gelen annesi Gülay Tangöze, babası Güven Tangöze ve sevgilisi Kıvılcım Ural birbirini tanımamazlıktan geldi. Konseri ayrı köşelerden izleyen Kıvılcım Ural ve Tangöze’nin ailesi Gülay Tangöze ile Güven Tangöze’nin, birbirlerine selam bile vermemesi dikkat çekti. İşte detaylar…

Kaan Tangöze’nin annesi, babası ve sevgilisi Kıvılcım Ural aynı konserde

Kaan Tangöze’nin solisti olduğu Duman grubunun daha önceden kötü hava koşulları nedeni ile ertelenen Harbiye Açıkhava konseri önceki akşam gerçekleşti. Konsere, Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural ve annesi Gülay Tangöze ile babası Güven Tangöze de katıldı.

Duman grubunun konserini ön sıralardan izleyen anne Gülay Tangöze ile baba Güven Tangöze ve Kıvılcım Ural birbirlerini görmemezlikten geldi. Konsere torunları Hakan’ı da getiren Gülay – Güven Tangöze çifti ayrı bir köşede otururken, kıvılcım Ural da ayrı bir köşede oturdu.

Selamlaşmadılar

Anne Gülay Tangöze ile baba Güven Tangöze’nin, Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural ile konuşmayı bırakın selamlaşmaması bile dikkatlerden kaçmadı.

Gayet mutluyuz

Ayrılık dedikoduları hakkında konuşan Kıvılcım Ural, “Gayet mutluyuz evlilik düşünmüyoruz.” diye konuştu.

Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile yaşadığı aşk nedeniyle çocuklarının annesi Seçkin Piriler’den boşanmıştı. Seçkin Piriler, ayrılığın acısını uzun zaman üzerinden atamamış, Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural çifti aşklarını yaşamaya devam etmişlerdi. O zamanlar eleştiri oklarının hedefi olan Ural ve Tangöze çifti aşklarını yaşamaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler